2777
2789
عنوان

چیکار کنم بنظرتون طلاق بگیرم بچه بیارم چیکار کنم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 41 پست
من تو دوران نامزدی فهمیدم چطوره عقد خواستم جدا شم عمدا پرده ی بکارتمو زد که دیگه ولش نکنم💔💔💔💔💔

بعد وقتی میگم دخترا توی عقد خودتون رو در اختیار همسرتون نذارید بهم میگن عقب مونده .....اینم نتیجش 

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو دوران نامزدی فهمیدم چطوره عقد خواستم جدا شم عمدا پرده ی بکارتمو زد که دیگه ولش نکنم💔💔💔💔💔

اينم شد دليل ؟؟ عصر قجره مگه ؟؟؟؟؟ اينقدر پرده برات مهم بود ميرفتى بعدش ترميم ميكردى. 

ای وای 🤦‍♀️

ولی کاش جدا میشدی همون موقع 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
بیشتر ببینید
بعد وقتی میگم دخترا توی عقد خودتون رو در اختیار همسرتون نذارید بهم میگن عقب مونده .....اینم نتیجش

افرین دقیقااا 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

مگه عصر قجره ؟؟؟ خب بعدش ميرفت ترميم ميكرد پرده اش رو . به حهنم كه پردشو زد . پرده مهمتر بود يا زندگى گوهى كه الان داره ؟؟؟ افكارتون عقب مونده هست واقعا 

شوهر قانونی رسمیم بود ولی کاش نبود😭😭😭

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

مگه عصر قجره ؟؟؟ خب بعدش ميرفت ترميم ميكرد پرده اش رو . به حهنم كه پردشو زد . پرده مهمتر بود يا زندگ ...

گفتم شوهر رسمی قانونیم هست گول خوردم 😭😭😭

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

ی بار اینجا گفتم ..نمیدونی چکارم کردن ..به ظاهر روغن فکرا

اینجا زیاد روغن فکر پیدا میشه. منم کاملا باهات هم فکرم. عقد برای شناخته نه زیر خواب و حامله شدن به این دلیل که همسر شرعیه.. هزار و یک اتفاق تو همون عقد ممکنه بیفته 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹