2777
2789
دیگه تو این ست پاش باز نشده تو دادگاه پایگاه خدا منو بکشه که باعث و بانیش شدم

اینجوری نگو بخدا تفصیر تو نیست تو نامزدی میخاستی جدا بشی نذاشتن بدون تحقیق دادن ات ب این 

پدر مادر تو ازدواج بچه خیلی شرطه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس حتما برو شمایت بابت حتک حیثیت. دوست من هنکارش تو پیانک فحش ناموسی بهش داده بود. رفت شکایت و کلانت ...

الان میگن مدرک‌کو ؟ می‌زنه زیرش کثافت

خدایم برایم کافیست ❤

الان میگن مدرک‌کو ؟ می‌زنه زیرش کثافت

برو استشهاد محلی جمع کن بعد برو شکایت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

نه ولی خیلی فشار رومه مامانم از صبح اینقدر طعنه بم زده نمی‌رم تو هال خودمو تو اتاق حبس کردم 😭

طعنه رو تو باید بزنی بهشون ک مثل عهد قجر ورداشتن شوعرت دادن بهش بگو

خونه عمه ات نیستی مگه؟ 

نه بابا پسر از رو دیوار پریده خونه عمه قمه هم با خودش برده شوهر عمه قمه پسر و گرفته و زده بهش و کش ...

چ امضای قشنگی الهی شکر.. خداحفظش کنه دخترتا. 

‏دیر آمدی،تمام شده‌ام دیگر!بس که بلعیده‌ام انبوه نبودنت را،هنوز اما همانند حاتمم،می‌بخشمت،با آنکه هزار شب بی‌خوابی طلب دارم از تو💜💜و فجاة تصبح الاشیاء التی کنت تضحی من أجلها عابرة، تمرّ بجانبها و لا تلتفت___

بیشتر ببینید
شکا زودتر شکایت کنید بگید حمله کردن در خونتون سر خونه کسی رفتن خیلی جرم داره

پلیس دیروز اومده صورت وضعیت کرده فعلا مادرشوهرم بستریه ببینم چه مرگش شده 

خدایم برایم کافیست ❤

طعنه رو تو باید بزنی بهشون ک مثل عهد قجر ورداشتن شوعرت دادن بهش بگوخونه عمه ات نیستی مگه؟

هاوالا

‏دیر آمدی،تمام شده‌ام دیگر!بس که بلعیده‌ام انبوه نبودنت را،هنوز اما همانند حاتمم،می‌بخشمت،با آنکه هزار شب بی‌خوابی طلب دارم از تو💜💜و فجاة تصبح الاشیاء التی کنت تضحی من أجلها عابرة، تمرّ بجانبها و لا تلتفت___

بیشتر ببینید
پلیس دیروز اومده صورت وضعیت کرده فعلا مادرشوهرم بستریه ببینم چه مرگش شده

نران نباش ایقد

والا چ مامانی داری تو

اه

حالا خوب یکی ی دونه ای

بیشتر ببینید

نگران

بیشتر ببینید

کاش با وکیل صحبت میکردی،  میدونستی هر کسی اول شکایت کنه بیشتر به نفعش، اگه شما اول شکایت میکردی که اون اومده جلو در و شما رو کتک زده و فحاشی کرده و پدرتون مجبور شده اون خانم هل بده که شما رو نجات بده،شوهرت مجبور بود شاهد بیاره. و مسلما همسایه هاتون علیه شما شهادت نمیدادن