2777
2789
خوشحال میشم چندتا از بهتریناشو معرفی کنی

دختر پرتقالی-برای یکروز بیشتر- پرنده ی خارزار - سمفونی مردگان -مردی به نام اوه- حفره -    راهنمای مردن با گیاهان دارویی-گیاهخوار-خاطرات یک آدم کش-راز داوینچی-

دخترگمشده و.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جداً؟ بنظرم اومد بی‌معنی تموم شد.. اون پسری که بین اون همه آدم افسرده، سرزنده بود؛ آخرش چرا باید خود ...

برداشت من این بود که اون پسر بچه مثل یه فرشته بود ماموریت داشت تا اون خانواده رو با زندگی آشتی بده و وقتی ماموریتش به نتیجه رسید اونها رو رها کرد

سه گانه صعود 

کتابخانه نیمه شب 

کیمیاگر

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید

کتابخانه نیمه شب 

کیمیاگر 

شفای زندگی 

معجزه شکرگذاری

وضعیت آخر 

اینا واسه شروع خوبه

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
بیشتر ببینید

سه شنبه ها با موری ، غرور و تعصب، طاعون، عشق در سال های وبا، صد سال تنهایی،بلندی های بادگیر، بادبادک باز، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، کنار رودخانه پیدرا نشستم و گریه کردم، بیگانه

الحمدلله رب العالمین