2777
2789
خودم ۳۰ پسرم ارومه فقط هنوز راه نیکفتاده نگرانشم اصلا کمکی ندارم ...تازه به غیر اینا شرایط خودمم هست ...

نگران راه افتادنش نباش پسرا کلا تنبلن،باهاش تمرین کن بزارش کمک کن دو سه قدم بره.

اگ پول موجوده عمین الان اقدام کن اول برا لیزیک .من ده ساله لیزیک کردم واقعا راضیم

بعدم ارتودنسی خودش بیشتر از ی سال طول میکشه البته بستگی ب میزان بهم ریختگی  دندونت داره از ی پزشک بپرس ببین ارتو کنی باردار بشی باعث پوسیدگی نشه

اگ دیدی جور نیس شرایط بچه بیار بعدش هر چی هم بارداری پوسیده شد درست کن و ارتو کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران راه افتادنش نباش پسرا کلا تنبلن،باهاش تمرین کن بزارش کمک کن دو سه قدم بره.اگ پول موجوده عمین ا ...

تمرین میکنم دستشو میگیرم راه نمیره منتها بدنش انگار کامل سفت نشده...پولش هس منتهی فک کردم لیزیک کنم شاید تا یه مدت نشه ارتو کنم بهم ریختگی تقریبا زیاده دکرتم گف ۳ سال زمان میبره...بعدم گف دیگه سنت بیشتر ک بشه ارتو معنی نداره اگه میخای الان باید اقدام کنی...ببین من خیلی دست تنهام واسه بچه داری شوهرمم شغلش ازاده الان تو وضعیت خوبی نیستیم کل سرمایمون رفته فقط یه خونه داریم میدونم بالاخره باید بچه دومو بیارم ک پسرم تنها نباشه ولی شرایطمونم جالب نیس‌‌‌.‌..اصن تو بد وضعی گیر کردم نمیدونم چی کنم...مرسی ازت ک راهنمایی کردیو وقتتو گذاشتی🩷

خدایاشکرت...
تمرین میکنم دستشو میگیرم راه نمیره منتها بدنش انگار کامل سفت نشده...پولش هس منتهی فک کردم لیزیک کنم ...

توکل بخدا اره اگ بخوای وضعیت اقتصادی رو ببینی همون ی بچه کافیه ولی خو مجبوریم تک فرزندی خودش عواقب زیادی داره

انشالله ک همه چیز همونطور ک میخوای میشه دوست من ب خدا توکل کن