2777
2789
درستهبسته به محیط و فرهنگ و ... داره

اتفاقاً به محیط ربطی نداره

به شرایط و موقعیت خود اون دختر ربط داره

یه دختر ۳۲ ساله می‌تونه هییت علمی دانشگاه یا پزشک متخصص باشه 

یا یه لیسانس بیکار

قطعا موقعیت اون دختر هم تو ازدواجش تاثیر دار

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب شما که زن قرار نبست بگیریواسه پسرای خونوادتون خونه بخرید خب از الان

من 4تا داداش دارم همشون خونه دارن نگران ما نباش. در ضمن تا وقتی خونه خریدن رو وظیفه ی زن میدونیم به هیچ جا نمیرسیم 

اتفاقاً به محیط ربطی ندارهبه شرایط و موقعیت خود اون دختر ربط دارهیه دختر ۳۲ ساله می‌تونه هییت علمی د ...

دقیقااا... وقتی شاغل نیستی و توخونه ای؛موقعیت ازدواج بعد ۳۰ خیلیکم مبشه. اما اگه شاغل باشی و تواجتماع؛ همچنان موقعیت ازدواج زیادی خواهی داشت

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید
من 4تا داداش دارم همشون خونه دارن نگران ما نباش. در ضمن تا وقتی خونه خریدن رو وظیفه ی زن میدونیم به ...

کی خونه گرفتن رو وظیفه زن دونست؟

نگران شما نیستم چرا نگران باشم؟خب شماها همتون خونه میخرید این خیلی عالیه

دورو برمنکه خانواده پسر هم کمک میکنن خونه ماشین میدن و خانواده دختر هم اگه پسره نداشته باشه کمک میدن وضعشونم معمولی ب بالا هستن 

و پدرشوهر خودمم ب پسراش هم دخترش خونه داده ماشین داده بماند ک ب دختراشون هم بیشتر میدن

اسی پدر مادرت زحمت کشیدن دختر بزرگ کردن بعد بدن ب پسری ک هیچی نداره؟؟؟

منکه دخترم کوچیکه اما عمرا ب پسری ک هیچی نداره نمیدم لااقل خانواده باید پشت بچشون باشن

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بلهولی شرایط و فرهنگ خانوادگی هم نباید دست کم گرفت

تجربه ی من که نشون میده چیزی  که بیشترین تاثیر رو تو ازدواج آدما داره شرایط و موقعیت خودشه ،شرایط خانواده تو دهه های پیش تاثیر گذار تر بود

دورو برمنکه خانواده پسر هم کمک میکنن خونه ماشین میدن و خانواده دختر هم اگه پسره نداشته باشه کمک میدن ...

اره واقعا همینو بگو. اینجا میگن مگه دختر شاه پریون که با پسر خونه دار ازدواج کنی؟ 

دوره ارشد یه همکلاسی داشتم خونه و ماشین نداشت، شغل هم نداشت. تازه ترم اول اومده بود دانشگاه ما. با یکی از زیباترین دخترهای دانشگاه ازدواج کرد.

من چندین مورد اینجوری دیدم. بعضی خانواده ها دیدگاهشون اینه دختر و پسر خودشون میتونن تلاش کنن و زندگی رو بسازن.