2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بزرگوار درست میگن

پول مهمه

حقیقتش اینه... نمیخوام مهربون باشم چون روزگار با من مهربون نبود... خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!

بیشتر ببینید

زن علیه زن 

چقدر بدم اوم

اوکی 

سطح توقعات و ارزش خواسته های خودتونو بیارید پایین و با هر شرایطی ازدواج کنید

فقط بعدش غر نزنید 

شوهرم پول نداره 

ده ساله مستاجریم 

تو هزینه خوراک موندیم

چون کسی که از اول بی پولی رو قبول کرده نباید غر بزنه

حقیقتش اینه... نمیخوام مهربون باشم چون روزگار با من مهربون نبود... خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!

بیشتر ببینید
اگه داشت خودش خونه می‌خریدبه هر حال منتظر بمونه هرکسی آزاده تصمیم زندگی خودش رو بگیره تاوانش هم پای ...

مگه قرار ادم به هر قیمتی و با هر بدبختی (از جمله بی پولی) ازدواج کنه که از خواستگار نیومدن تو سن بالا میترسونید ؟

بیشتر ببینید

اینا که اینجا اینطور کامنت میزارن مادرشوهرای آینده هستن 

خدا به داد عروسای نسل اینده برسه

بیشتر ببینید

بستگی به سطح زندگی دختره و معیاراش داره

من خودم هیچوقت با کسی که خونه نداره ازدواج نمیکنم

همچنین اگه درآمدش خیلی پایین باشه

خودمون تاحالا مستاجر نبودیم

درآمد بابامم خیلی بالاست

مگه مرض دارم خودمو گرفتار کنم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
زن علیه زن چقدر بدم اوماوکی سطح توقعات و ارزش خواسته های خودتونو بیارید پایین و با هر شرایطی ازدواج ...

زن علیه زن

10 درصد آقایون پول دارن 90 درصد مستاجر با درآمد کم ، حالا اون 90 درصد آقایون بی خیال جنس مونث بشن ولی در عوض اون 90 درصد خانوم ها روی مردهای متاهل خراب میشن و زندگیشون رو نابود میکنن ، نتیجه ش رو با چشم خودم دارم می بینم هر مرد متاهل پولدار چند تا صیغه و چند تا معشوقه داره زن و بچش هم سر جاش هستن 

زن علیه زن چقدر بدم اوماوکی سطح توقعات و ارزش خواسته های خودتونو بیارید پایین و با هر شرایطی ازدواج ...

قشنگیه زندگی به اینه که با هم ساخته بشه. همین تفکرات باعث شده این همه دختره مجرد بالای ۳۰ سال بمونن و پسرایی که دیگه خونه و اینا دارن برن دختر ۲۰ ساله بگیرن

مگه قرار ادم به هر قیمتی و با هر بدبختی (از جمله بی پولی) ازدواج کنه که از خواستگار نیومدن تو سن بال ...

عنوان تاپیک رو ببین نوشته کی به پسری که خونه نداره دختر میده ؟ جوابش واضحه خیلیا از آمار خانواده های مستأجر معلومه

در ثانی نگفتم به هر قیمتی ازدواج کنن گفتم اگر ایراد بنی اسراییلی بگیرن ممکنه بعدا همین خواستگارا هم براشون نیاد که این یه امر واضحه که تو جامعه دیدم

دقت کن نگفتم به هر قیمتی با معتاد و زن باز و روانی و خسیس و فقیر ازدواج کنن گفتم اگه ایراد الکی بگیرن ،پسر سی ساله ای که الان تو شهرای بزرگ یا گرون خونه داره احتمال خیلی زیاد با پول پدرش بوده ،یه کسی پدر حمایتگر نداره گناه ک نکردن 

بقیه‌اش هم دیگه خود دانی تو کامنتام یه خط در میان نوشتم ،هرکسی خواست واقعبینانه ازدواج کنه هرکسی نخواست منتظر خواستگاری  پسر پادشاه بمونه 

زن علیه زن10 درصد آقایون پول دارن 90 درصد مستاجر با درآمد کم ، حالا اون 90 درصد آقایون بی خیال جنس م ...

کی گفته 90 درصد مرد ها بی پولن؟ والله اطراف من از این خبر ها نیست قطعا ما دنبال پسر همه چی تموم و خیلی پولدار نیستیم ولی دیگه با وام و قسط و تلاش یه خونه کوچیک خریدن این چیزا رو نداره. 

عنوان تاپیک رو ببین نوشته کی به پسری که خونه نداره دختر میده ؟ جوابش واضحه خیلیا از آمار خانواده های ...

یه سوال. دیروز یه کاربری منو با یه نفر اشتباه گرفت و بهم توهین کرد تو چرا تک تک توهین هاشو لایک کردی؟ با من مشکل داری یا چی؟ . چون از اول تاپیک هر چی کامنت گذاشتی یادم نمیاد بهت بی احترامی کرده باشم