2777
2789
شهر ما کوچیکه زنجان اگر اومده باشی میبینی کلان شهر نیس ولی خیلیا خونه ندارنمثلا مادربزرگ خودم خونه ن ...

پس فکرم اشتباهه، اخه من تو همین نینی سایت میبینم خیلی از شهرستانی ها که جوونم هستن میگن ما دو یا سه تا خونه داریم

چقدر زود دیر شد، حیف💔
30 سالمه.

خب خوبه. من عنوان تاپیکتو خوندم فقط گفتی پسری که خونه نداره بدردنمیخوره. تا چه مقطعی درس خونده ؟کارش چیه؟ خانوادش چطورین؟ تو خودت سرکاری تا چه مقطعی خوندی؟ حالا همه که خونه ندارن کرایه هستن اکثرا ولی خب جابجاشدن یکمی سخته.اگه اهل زندگی کردنه میتونه خرج دراره عقلش سالمه مشکل جسمی نداره پس انداز داره قبول کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از کجا میدونی ندارم؟ در ضمن مرد وظیفشه خونه تهیه کنه و هیچ منتی نداره سر کسی بذاره اگه قرار باشه خون ...

میگی اگر خونه داشته باشم و ازدواج کنم معنی ش اینه نر خریدم 

مگه آقایون که خونه دارن و ازدواج میکنن رسما یه ماده خریدن!! 

عب نداره به جاش با یک پسری که هیچی نداره ازدواج نکرده هرسال اسباب کشی کنه

البته شماهم درست میگی بلاخره هرکس نظری داره ولی خب اسباب کشی هم انچنان سخت نیس نمیخوانن کوه بکنن فرضا سخت هم باشه چه اشکالی داره مگه چیه . من بودم قبول میکردم

به عنوان مادر یه دختر خودم همین چند سال قبل با پس انداز و وامو وووو یه آپارتمان ۱۰۰ متری خریدیم . دخترم به پسری که خونه زندگی نداره نمیدمش. که بره سختی بکشه. خودم همه چیز براش تامین میکنم حاضر به سختیش نیستم.. بعد اینکه پسری که هیچی ندارن میخواهید چکار فقط برای اینکه بگن شوهر کردم!!!! اینم بگم که شوهرم خونه داشت شهرستان که زنش شدم 

خب خوبه. من عنوان تاپیکتو خوندم فقط گفتی پسری که خونه نداره بدردنمیخوره. تا چه مقطعی درس خونده ؟کارش ...

مادرم بهش جواب رو داد. ولی یه خواستگار دیگه دارم اون خونه داره و شغلش آزاده. سالمه. مستقله. اخلاق داره و خیلی چیزای دیگه خودمم شاغلم 

میگی اگر خونه داشته باشم و ازدواج کنم معنی ش اینه نر خریدم مگه آقایون که خونه دارن و ازدواج میکنن رس ...

خیر میگم اگه خودم یه خونه داشته باشم و طرفم هیچی نداشته باشه و من خرجشو بدم انگار رفتم یه شوهر خریدم 

کی گفته اتفاقا شوهر من اومد خواستگاری هیچی نداشت هیچییی الان ماشین داریم کار خوب داره همسرم فقط خونه ...

هر سال جابه جا میشید؟؟؟؟سختتون نیست؟؟؟

من مستاجرم

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

تا خوشحالی رو توی چی ببینی

ابرازعلاقه کنه. رفتارخوب. تکیه کردن بش. راحت بودن باش.صادق باشه. خیانت نکنه. کتک نزنه. ادمو تو جمع ضایع نکنه.اهل زندگی باشه.اهل کار تلاش باشه.باهم بیرون رفتن. من خوشحالیو تو اینا میبینم تو همچین خونه و خانواده خوبی.ابن نظر منه ادم پرتوقعی نیستم ادعامیکنم پول طلاخوشبختی نمیاره. نظر بقیه رو نمیدونم.