2777
2789
عنوان

دیگه چیزی مثل قبل خوشحالم نمی‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 69 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بیرون جمع برای خودت چه کارهایی بکنی لذت می بری؟ به نظرت بقیه از چی لذت می برن؟ مثلا خواهرت.

نمی‌دونم آرامش دارن لابد 

خودم بعد جدایی از عشقم دیگه هیچ حس خاصی ندارم 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

من دلم مردن میخواد خسته شدم از زندگیهمیشه هم استرس وفکر وخیال دارم واقعا این اسمش زندگی نیست

برای استرس و فکر و خیال یک تاپیک زدم راهکارش هست یعنی گروه تلگرامه.

اینو بگو امروز چیه که اگر انجام بدی لذت داره؟ دو سه تا بگو

امروز چیکار کنی بهت حال میده؟ دوش بگیری؟ بری مهمونی؟ بری سفر؟ یک چای بخوری؟ جوکر ببینی. ۵ تا بگو.

برم پیاده روی  تمرینات قانون جذبم انجام بدم  ختمی ک برداشتم انجام بدم   زبانم بخونم  اهدافم بنویسم

اختلال مرزی دارم هر نوع تحریک عصبی ممکنه باعث خودکشیم،بشه  پس لطفا  با من درست صحبت کن خون من گردنت نباشه

نمی‌دونم آرامش دارن لابد خودم بعد جدایی از عشقم دیگه هیچ حس خاصی ندارم

حق داری. ۵ تا از چیزای لذت بخش کوچیک زندگیت را بگو. از خوردن و فیلم دیدن تا مسافرت و مهمونی. از لذت های خودت بگو

با وجود همه اینا اون چه کاریه که دوست داری انجام بدی؟ می تونی چندتاشو بگی؟

دوست دارم چمدون سفر به اروپا ببندم با خانوادم و یک کارت پر پول برم مسافرت یک‌ماهه...

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت
فکر کنم هممون دچار افسردگی اجتماعی هستیمدیگه هیچی عمیقا خوشحالمون نمیکنهدوس دارم همه چی تموم شه

بله کل کشور افسرده هست   رسیدن به آرزوهامون سخت شده با گرونی ها، 

اختلال مرزی دارم هر نوع تحریک عصبی ممکنه باعث خودکشیم،بشه  پس لطفا  با من درست صحبت کن خون من گردنت نباشه

هیچی خوشحالم نمیکنه مثل قبل 

تحصیلات بالا، حقوق و درآمد، خرید، دورهمی و... همه چی شده یه سری کارای روتین تکراری

فعلاً فقط وجود اون شخص عزیز در کنارم، انرژی تزریق میکنه به روح و روانم