2777
2789
بستگی داره چی بخونی یکی رمان میخونه یکی ی کتاب تاثیر گذار

از تاثیرگذار ترین کتاب ها رمان ها هستن. یعنی شما میخوای بگی امثال هوگو و داستایفسکی و کافکا و هزاران نفر دیگه تاثیر گذار نیستن؟ گاهی یک داستان چنان میتونه اندیشه ای رو جا بندازه که صد کتاب علمی نمیتونه. کتب علمی صددرصد کتب ارزشمندی هستن اما دلیلی بر رد رمان نیستن

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بیشتر ببینید

بستگی به اتمسفر اطراف خودت داره برای عده ایی صلاح نیست زیادی بفهمن و باسواد باشن اذیت میشن بعدش از درک چیزایی و اطرافیان احمق رو نمیشه تاب اورد. کلا برای من که‌ خوب نبوده فهمیدن کاش نفهم باقی میموندم وقتی نمیشه چیزیو تغییر داد جز افسردگیو حرص پیامدی نداره. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من فوق العاده اهل رمان و داستان بودم 

هنوزم هستم اما شدتش رو کمتر کردم

و فقط داستان های واقعی نوشته خانم ناهید گلکار رو میخونم

پس از یه دوره سخت(اسفند۴۰۳)

خیلی بهم ریختم

شرایط زندگیم جوری بود که فعلا نمی تونستم برم پیش روانشناس

اومدم کتاب خوندن (کتاب های مفید روانشناسی و خودآگاهی)

رو شروع کردم

دیدم چقدر نم نمک حالم بهتره

آرامش دارم

راحت تر کنار اومدم با شکستم

دیگه این شد که یکی از هدفای ۴۰۴شد خوندن ۱۲کتاب تا۴۰۵

الان در حال مطالعه کتاب جادوی فکر بزرگ هستم کتاب خوب و جالبی هست

میشه چند مورد بهم معرفی کنید

اول توضیح بدم 

منظورم از نود در صد اینه که ب عنوان راه حل نود درصد از کتاب استفاده میکنم نه اینکه کلا ده درصد مشکلاتم مونده باشه!😁

مثلا تو بحث زناشویی زنان زیرک پنج زبان عشق محکم در آغوشم بگیر

تو بحث تروما و افسردگی  نجات از هزار تو ... دلایلی برای زنده ماندن 

تو بحث خشم مسئولیت خشم را بپذیرید 

تو بحث تمیز کردن خونه جادوی نظم