2777
2789
عنوان

از بیرون صدای باد و زنگوله ی گله میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 139 پست

اون صدای زنگوله نیست

بهش میگن گنجوله 

یک چیزایی قدیما به اسب ها اویزون میکردن که صدای زنگوله میداد به اونا میگن گنجوله 

اجنه عاشق اونا هستن و همشون گنجوله دارن و صدای اونه 

منم یدونه اویزون کرده بودم تو تراس باد میاد صداش می پیچه دوست دارمترسناک نیست

واقعا ترسناکه مردم زهر ترک میشننن

اموزش انلاین ترمی ۲۰۰ تومنننننن فقط ۲۰۰ هزار تومننننننن چون پول نیاز دارمممم پولللللل😭😐 شوخی کردم چون حلال حروم سرم میشه😂💅 (شرایطشو خواستید بپرسید بگم چرا حلاله) مدرس ادبیات داستانی و نویسندگی و ادبیات پارسی با مدرک رسمی به همراه امضا و مهر تایید اموزشگاه و مهر تایید کتابخونه ی عمومی کل کشور.. پارس_آذری.. یاشا ایران.. درگیر مقداری فاشیسم.. 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون صدای زنگوله نیستبهش میگن گنجوله یک چیزایی قدیما به اسب ها اویزون میکردن که صدای زنگوله میداد به ...

بدتر زهرم رفت که😐😐😐

اموزش انلاین ترمی ۲۰۰ تومنننننن فقط ۲۰۰ هزار تومننننننن چون پول نیاز دارمممم پولللللل😭😐 شوخی کردم چون حلال حروم سرم میشه😂💅 (شرایطشو خواستید بپرسید بگم چرا حلاله) مدرس ادبیات داستانی و نویسندگی و ادبیات پارسی با مدرک رسمی به همراه امضا و مهر تایید اموزشگاه و مهر تایید کتابخونه ی عمومی کل کشور.. پارس_آذری.. یاشا ایران.. درگیر مقداری فاشیسم.. 

بیشتر ببینید
نه به خدا وقتی باد شدتش زیاد میشه از کوچه صدای زنگوله میاد

دیروز باد و ظوفان شدید بود همش صدای جیغ میومد نگا میکردیم کسی نبود.صدای جیغ قطع نمیشد . بعدش متوجه شدیم ساختمان نیمه کاره روبرومون باد میپیچه داخلش اینطوری صدا میاد.همسایه ها هم ترسیده بودن بعد متوجه شدیم بابت چیه بیخیال شدیم

دیروز باد و ظوفان شدید بود همش صدای جیغ میومد نگا میکردیم کسی نبود.صدای جیغ قطع نمیشد . بعدش متوجه ش ...

این قشنگ صدای زنگوله بود بعد بادم میپیچه صدای هو هو درمیاره😭

بیشتر ببینید
هوس کردم یه زنگوله بخرم آویزون کنم بالکن وقتی باد میاد صدا بده

مردم ازار😐😂😂

بیشتر ببینید
چه قشنگ جن بوده

اره فکر کنم

بیشتر ببینید

هاهاهاها👻👻👻👽👽👽👽👺👺👹👹من همونم که صدا درمیاره هاهاهاها

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

بیشتر ببینید
هاهاهاها👻👻👻👽👽👽👽👺👺👹👹من همونم که صدا درمیاره هاهاهاها

واهایییی

بیشتر ببینید
واهایییی

الان میام میکنمت تو گونی👺👺👹👹👹

میندازمت جلوی ممد قولی😂😂

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

بیشتر ببینید
اخه چرا باید زنگوله اویزون کنن

خیلیااویزون میکنن ورودی حیاط یاایوون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
الان میام میکنمت تو گونی👺👺👹👹👹میندازمت جلوی ممد قولی😂😂

واهایییی۲

بیشتر ببینید