2777
2789
عنوان

دهه هفتاد و هشتاد چیا ترند بود

245 بازدید | 35 پست

بگید اون دوران چیا مد بود؟ چه چیزایی واسه دختر پسرا ترند بود😂خیلی دوران سمی بود میدونم ..دهه ۶۰ هم اگه یادتون هست بگین😂

گلونی پرچم ایالتمه👑!برنو فریاد شجاعتمه...! بروهی لر. لرستان:) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهای ساسی مانکن طوری

کلیپس

مانتوهای جذب

ابرو نخ

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

دهه80 اوج خزوخیل بازی بود خدایی 

کلیپس

ابروی تیغ زده

موهای تیفوسی و تیغی تیغی و.... 

لباسا رو که نگم با چسب میچسبوندن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دهه ۸۰ موی فشن لباس تنگگگ ابروی تیغ زدهموها زرد قناری پوست برنزهافتضاح اصن

دور چشمو با سایه سفید میکردن🤣

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بیشتر ببینید