2777
2789
عنوان

برای پاگشای سرباز

184 بازدید | 28 پست

خانمای با سلیقه بیاید نظر بدید میگم پسر برادر شوهرم سربازه میخوام شام دعوت کنم بنظرتون چلو گوشت با سوپ خامه و سالاد فصل خوبه بنظرتون دسریا ژله ام درست کنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پاگشا سرباز نشنیدم 😁 یعنی کِی ؟ رفته یا میخواد بره 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
رسم جدید نسازین سرباز مگه پاگشایی داره😏

رسم جدید 🤣🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
اخه پاگشای عروس و دوماد کم بودپاگشای نوزاد شنیدم حالام پاگشای سرباز میخوام صد سال سیاه ، سرباز پاش گ ...

من نمیدونم شما برا کجایی یا چ رسمی داری ما سربازو شام دعوت میکنیم پول یا کادو میدیم بهش برا تبریک شما رسم ندارین الان من چیکار کنم نظر نده مجبور نیسی ک

چرا میخندی؟😂

بامره گفتی آخه 😂 نوزاد هم من نشنیدم

قبلنا فکر کنم فوقش یه آش پشت پا می پختن و تمام

دیگه اینهمه زحمت نداشته

بیشتر ببینید
رفته همه دعوت کردن من موندم چون شوهرمو جاریم قهرن میخوام اونارم اشتی بدم

آها

اسی اینقدر واسه هممون عجیب بود دیگه کسی به منوت فکر نکرد😂 دیگه هر چی رسمتونه درست کن

بیشتر ببینید