2777
2789
عنوان

برای پاگشای سرباز

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 28 پست
بامره گفتی آخه 😂 نوزاد هم من نشنیدمقبلنا فکر کنم فوقش یه آش پشت پا می پختن و تمامدیگه اینهمه زحمت ن ...

اش پشت پارو ک مادر سرباز میپزه بقیه فامیلم شام دعوت میکنن ی پولی تو جیب سرباز میزارن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ما فارسا نداریم تاحالا حتی نشنیدم این رسمو، برام عجیبه

قزوین زنجان همدان همه این رسمو دارن حتی من تهرانم دیدم ازاقوام اکثرن سربازو شام دعوت میکنن

خب ما فارسا نداریم تاحالا حتی نشنیدم این رسمو، برام عجیبه

ولی بنظرم رسم خوبیه داداش خودت بره سرباز ی شام دعوتش کن تو جیبش پول بزار.بزار دلگرم بشه سختیای سربازی کم شه براش ما تازه بعد از تموم شدن سربازیم جشن میگیریم

اش پشت پارو ک مادر سرباز میپزه بقیه فامیلم شام دعوت میکنن ی پولی تو جیب سرباز میزارن

خب چیزی که ما شنیدیم حداکثر همین بوده عزیزم

اسم پاگشا فقط برای عروس و داماد اونم به معنی اینکه پاشون به اون خونه باز بشه ، برای اولین بار که اون زوج به اون خونه میرن گفته میشه ..... حتی از نظر معنی لغوی هم پاگشا سرباز مفهومی نداره

به هر حال ..... قصد بحث ندارم فقط خواستم بازش کنم

خوش باشید دور هم ، خوبه که روابط رو نگه میدارید 🌹

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
ولی بنظرم رسم خوبیه داداش خودت بره سرباز ی شام دعوتش کن تو جیبش پول بزار.بزار دلگرم بشه سختیای سرباز ...

خدا اینطور اقوامی رو حفظ کنه برای هم

قشنگ بود

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
خب چیزی که ما شنیدیم حداکثر همین بوده عزیزماسم پاگشا فقط برای عروس و داماد اونم به معنی اینکه پاشون ...

روابطو مجبوریم دیگ اخه شوهر من اصن در قبال خانوادم کمو کاستی نمیزاره حتی برا مادربزرگم عیدی میبره برا تولد تک تک اعضای خانوادم کادو میگیره همه مناسبتارو من نکنم اوج بیشعوریه

روابطو مجبوریم دیگ اخه شوهر من اصن در قبال خانوادم کمو کاستی نمیزاره حتی برا مادربزرگم عیدی میبره بر ...

قشنگ بود

دوست داشتم 🌹

بیشتر ببینید

در مورد منو هم بذار بگم

اگر بقیه ژله و دسر هم میذارن بذار

یه دسر خیلی راحت هم هست با بیسکوئیت و کرم‌کارامل آماده که میکس میکنی و میذاری یخچال می بنده

خیلی خوشمزه هست و برعکس خوشمزه بودنش اصلا کاری نداره

سالاد فصل تو مهمونی های ما خورده نمیشه، سالادهای که ریز خورد شدن و همراه سس هستن بیشتر خورده میشه

چلو گوشت و سوپ قارچ هم عالیه 

بیشتر ببینید
در مورد منو هم بذار بگماگر بقیه ژله و دسر هم میذارن بذاریه دسر خیلی راحت هم هست با بیسکوئیت و کرم‌کا ...

ممنون عزیزدلم خودمم سالاد ریز مد نظرم بود درسرم شاید ازین امادها بگیرم درس کنم البت شایدم دیگ مهمونی ندم چون شوهرم مریضه خودمم خارش واژن گرفتم یکم پیش موئد پریودمم س

در مورد منو هم بذار بگماگر بقیه ژله و دسر هم میذارن بذاریه دسر خیلی راحت هم هست با بیسکوئیت و کرم‌کا ...

البت بقیه همچین سلیقه ای ندارن هیچ کدوم از جاریام و خواهرشوهرام دسر سوپ اینا نمیزارن ی غذای ساده مث قرمه سبزی مرغ😐