2777
2789
عنوان

تا حالا دیدید دختری بالای سی ازدواج خیلی موفقی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 64 پست

نه والا اینجور مشخصاتی ک میگید ندیدم 

دیدم آدمی ک ازدواج نکرده و دیگه هم نتونسته بکنه 

و دیدم کسی رو هم ک ازدواج کرد ولی نه با این مشخصات آدم خوبیه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دختر داییم هم سن من بود شوهرش خارج خونه ماشین گرفت و الان انگلیس داره زندگی می‌کنه شانسش از سی ساله هم بیشتره

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

بیشتر ببینید

کلی ۳۰ به بالا داریم ک نمیخوان ازدواج کنن درگیر کار و مهاجرتن

ولی یکی بود چندسال پیش۳۰ و خورده ای ساله بود رفتن تورنتو با شوهرش ولی خودشم وکیل بود

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

بنظرم تاپیک بزنین تا حالا شده دختری زود ازدواج کنه و خوشبخت باشه این بهتر .آخه چرا ندیده باشیم سن مناسب که عاقل تر هستن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بیشتر ببینید

کاش نحوه آشناییشون رو هم میگفتید

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید
همه مدل داریم آخه.الهی بختت بلند باشه عزیزم. با چشم باز انتخاب کن انشاءالله خوشبخت دو عالم بشی خواهر ...

چه مهربونی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید

عمم ۴۲ سالش بود ازدواج کرد چه خونه و زندگیی داره قصره خونش چه شوهر ماهی داره خیلی مرد محترمیه شوهرش با اینکه عمم بی تربیته و حرف هایی میزنه که در شان یک زن نیست اما شانسش خوب بوده 

همه جوره داریم 

دختر خاله ام ۳۴ سالگی ازدواج کرد 

دختر عمه ام تو ۳۹ سالگی ازدواج کرد 

خوبن تا حدی که میدونم 

صرف پولدار بودن هم که خفن محسوب نمیشه

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )