2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون کافیینش بالاست و ممنوعه در بارداری .نمی دونستین؟

خواهرم زنداداشم و خیلی از اطرافیانم روزی یدونه رو مجاز بودن میخوردن 

بارداری بیماری نیس 

فقط تو خوردن یسری چیزا نباید زیادروی کرد 

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
من دارم میخورم الان دلت نخواد گلم

من فعلا به طرز غیر طبیعی دارم بوش رو حس می کنم .همسایه پایینمون سمت چپ هست 😂قشنگ می تونم برم بو بکشم مواد مخدر پیدا کنم واسه پلیس 😂

ابنبات یا شکلات یا بیسکوییت با طعم قهوه بخر بخور

تا ویارت رفع بشه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

خواهرم زنداداشم و خیلی از اطرافیانم روزی یدونه رو مجاز بودن میخوردن بارداری بیماری نیس فقط تو خور ...

من حتی چایی نمی خورم .دور از جون میگن کافئین امکان مرده زایی خیلی زیاد می کنه .نوشابه ،قهوه این چیزا خیلی عوارض دارع

احتیاط شرط عقلع .بی خیال .قلبش هنوز تشکیل نشده فردا مشکل قلبی گرفت تا آخر عمر عذاب وجدانم واسه یکم ق ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣دورراز جونتون 

اینا رو از دکتر شنیدین؟ یا خاله خانباجیای اطراف؟

اگه از دکتر شنیدین در اسرع وقت دکترتونو عوض کنید

اگه مورد دوم ک حرفی نمیمونه  

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
ابنبات یا شکلات یا بیسکوییت با طعم قهوه بخر بخورتا ویارت رفع بشه

فعلا با بوش خوشم .نه اون جورام‌نیستم اختیار شکمم دارم  حتی واسع ویار خیلی چیزا نمی خورم ....بچه ام باید یاد بگیره خوددار باشه 😂

فعلا با بوش خوشم .نه اون جورام‌نیستم اختیار شکمم دارم حتی واسع ویار خیلی چیزا نمی خورم ....بچه ام ب ...

عه نکنننن

حالا قهوه مهم نیست ولی کلی میگم

بعدا رو دلت میمونه 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»