2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم تو آینده پولدار بشم ولی نمی‌دونم چه کنم🥲😂🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 103 پست
نمیدن گلم میخواستن بدن پول میدادن ادمین بشه حالا اگه قبول نشه که خانوادش.... درمیارن😐😂

والا فاز مامانمو نفهمیدم 

نمی‌دونم از جون من چی میخواد 

میگه زود برو شوهر کن بچه بیار 

اونم منه ۱۷ ساله 

به خدا یه خواستگار اومد قبول نکردم 

یعنی پدرمو در اورد ،قبول نکردی موندی رو دستم

بعد از اونور میگه قبول نشی پدرتو در میارم😐🤦🏼‍♀️

عمرا بدن شرط میبندم حالا بزار این خانوم بره معلم بشه کار دستش بیاد فعلا زوده

بابای من ی ادم خسیس خیلیییی وقتی دید که قبول شدم بهم پول داد دیگه مطمعنم میدن بهش وقتی ببینن قبول شده

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا فاز مامانمو نفهمیدم نمی‌دونم از جون من چی میخواد میگه زود برو شوهر کن بچه بیار اونم منه ۱۷ ساله ...

وای چقدر ادعا داره خودش انگار زاییده چه گلی به سرش زده ببخشیدا رک میگم 

یکبار برای همیشه تو روی مادرت وایسا وگرنه زندگی و آیندتو داغون میکنه 

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️       

بابای من ی ادم خسیس خیلیییی وقتی دید که قبول شدم بهم پول داد دیگه مطمعنم میدن بهش وقتی ببینن قبول شد ...

اول باید پول بدی بعد قبول شیا 😂😂

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️       

یعنی الان من به عنوان کارآموز وارد شم؟ ببین من واقعا باید برای شروع به درآمدی داشته باشم مامان من پو ...

هیچ پولی نیاز نیست از اون بگیری اصلا سرمایه نمیخواد فقط باید زبان و مهارت های پایه کار با کامپیوتر بلد باشی بقیش حله. باید بری شرکت و سمج باشی ک قبولت کنن ک کارو یاد بگیری مطمئن باش بعد ی مدت ب جاهای خیلی بالایی میرسی. اولش خاک خوری داره ولی بعدش هم‌ پولههههه

چی ؟

الان اکثر پزشکا دارن مهاجرت میکنند 

ما با این همه افزایش ظرفیت با کمبود پزشک متخصص روبه رو هستیم چطوری پول توش نیست؟

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

الان اکثر پزشکا دارن مهاجرت میکنند ما با این همه افزایش ظرفیت با کمبود پزشک متخصص روبه رو هستیم چطور ...

امکان مهاجرت دانشجویان پزشکی بسته شده

تو خونه کار می‌کنه یا شرکت؟

اول شرکت الان خونه

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید