2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن برای پیپی میترسید تا ی مدتبعد میگفتم ببین اینجا خونه جیش و پیپیهالان صندلیت دلش تنگ شده برا پیپی ب ...

نه مهم نیس برام چن باری رو فرشام جیش کرده حتی پی پی هم کنه مهم نیس کثیفن میخام بعد اینک از پوشک گرفتم بشورمشون

فقط مسیلم از پوشک گرفتنه

من دخترم تیرماه میشه ٣سالش اون موقع میخوام بگیرم دیرم نیس بنظرم خیلی زود نگیر

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
بیشتر ببینید
چطوریه عکسشو داری بفرستی

ببین مثل دستمال مرطوبه ولی نازکتره و مرطوب هم نیست اونو میزاری روی اون پارجه ی کهنه هربار خواستی عوضش کنی میندازی دور اونو  و اگه پی پی کنه قشنگ با همون پارچه میتونی برداری و به لایه پارچه زیرش خیلی کم میرسه. قیمتیم نداره ارزونه

اول بچه رو از شیر بگیر بعد از پوشک

وقتی شیر نخوره کمتر جیشش میگیره راحتتری.برعکس خیلیا که میگن عجله نکن من میگم هرچیزی یه زمانی داره الان بچتو از شیر نگیری وابسته میشه مقاومت میکنه بعد.من بچه ای رو کیشناسم کلاس اوله هنوز با شیشه شیر میخوره چون مادرش هی گفت بچه اذیت میشه عجله نکنم  و از این حرفا.بچه ی دو ساله رو میشه جولش بزنی شیشه رو بگی گم شده خراب شده یا حالا هرچیزی اما بچه کلاس اولی دیگه نمیشه گولش زد.واقعا نمیدونم این فامیل ما کی بتونه بچه رو از شیشه جدا کنه بچه همین روزا کلاس اولش تموم میشه

اول بچه رو از شیر بگیر بعد از پوشکوقتی شیر نخوره کمتر جیشش میگیره راحتتری.برعکس خیلیا که میگن عجله ن ...

ای وای چقد بد

منم میگم شیر رو با لیوان بدم بخوره به جای شیشه پاستوریزه بدم