2777
2789
عنوان

ما فقط یه روز رفتیم خونه عمم بودیم به والله

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 48 پست
دقیقا احتمالا اینقدر مهمون رفته خونشون و مونده که با خرج و بی خرج خسته شدن

یه بنده خدایی بود شمالی بود اومده بود پست گذاشته بود که از دست اقوام خونه ی دوبلکسش رو فروخته بود و یه آپارتمان کوچیک گرفته بود که به بهانه این که شما جا دارید نیان خونش بمونن چون روش نمیشده رک بگه که آقا جان نیاین خونه ی من

دوهفته هتل گرفتیم و5 تمن هزینه یک شب خونه عمه خاله موندن کریم و فقط یه چایی خوردن یکم اغراق کردی که حق رو به شما بدن.بهرحال شما که اینهمه هزینه کردی همون دوهفته هتل موندنتونم کوفتتون کرد عروس خانم

درس عبرتی بشه که دیگه نرید خونشون اونام راحت نیستن

🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوهفته هتل گرفتیم و5 تمن هزینه یک شب خونه عمه خاله موندن کریم و فقط یه چایی خوردن یکم اغراق کردی که ...

ما خانواده پرجمعیت‌ هستیم و اونا هم همچنین ....۳ ملیون هزینه گوشت و میوه و شیرینی شد و دوتومن عیدی به عمم چون وضع مالی خوبی ندارن ، ما به حالت کمک کردن رفتیم خونشون که دلشونو شاد کنیم ولی رکب خوردیم

من نوکر امام حسینم 🏴🏴🏴لبیک یا حسین🏴
حالا خونه ی عمت یا خالت؟ بهرحال من جا شما بودم همون لحظه جم میکردم بعدم میرفتم آشپزخونه هر چی خریدم ...

دقیق نمیگم تابلو نشم چون دختراش منو چک میکنن، خالم یا عمم مهم نیست مهم اتفاقی بود که افتاد 

من نوکر امام حسینم 🏴🏴🏴لبیک یا حسین🏴