2777
2789
عنوان

لطفا همتون بیاید نظر بدید چطوره همچین مجلسی

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 55 پست
ولمون کنید تروخدا بااین سیس بی ربطی که گرفتید ککککککککللللللل تاریییییییخ 😐😐😐😐😂😂😂والا اینجا ا ...

تو میتونی مفت باشی اما وقتی پنجاه سالت شد عروسی دختر جوانی دعوت شدی که شوهرش خانواده همه جوره ناز عروس و کشیدن و ارزش براش قائل بودن حق نداری غصه بخوری و حسادت کنی که شوهرت چرا برات کاری نکرد چون کم تاپیک این شکلی نمی‌بینیم از قدیم هم دختری که سرش به تنش بیارزه به کم قانع نمیشه مگر مشکلی داشته باشه خوشگل نباشه یا ازدواج دومش باشه ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه نظر من داری،من نمیدونم چرا میگن عروسی حسرت میمونه تو دلت، خرج کنی بدی یک مشت آدم بخورن حرف درب ...

خودمم همین حسو دارم 

حالا عروسیمونم نیست نامزدیه 

حس میکنم خرجای مهمتری هست 

یا سر خونه خریدن که اولویت بود نامزدم کم نزاشت خرید 

الان پیله کنم و خرج الکی ،فردا روزی خودم بی پول میشم

...

تو میتونی مفت باشی اما وقتی پنجاه سالت شد عروسی دختر جوانی دعوت شدی که شوهرش خانواده همه جوره ناز عر ...

فقط میشه خندید به این طرز فکر سراسر مادی!!!! 

فازم مث پزشکیه که از اتاق عمل میاد بیرون و میگه متاسفم کاری از دستم برنمیاد 🥲🥲🥲😂😂🫶

فقط میشه خندید به این طرز فکر سراسر مادی!!!! فازم مث پزشکیه که از اتاق عمل میاد بیرون و میگه متاسفم ...

آقا تو مفت باش بقیه دوست دارن عین پرنسس زندگی کنم عروسی کنن مگه پول شو تو میدی شاید شوهرش داره خیلیا با پولدار ازدواج مبکن بخت سون خوبه یکی هم با کارمند کارگر 

مشخصه سطح سوم قرار فرق کنه تو خرح و عروسی و هرچیزی خواهشاً ریپلای نزن دارم پروفایل میذارم 

تو میتونی مفت باشی اما وقتی پنجاه سالت شد عروسی دختر جوانی دعوت شدی که شوهرش خانواده همه جوره ناز عر ...

ربطی نداره من الان ازدواج دوم نیست ، سنمم زیاد نیس ،سنم کمه ، قیافه هم خودم هم شوهرم خیلی خوبه و همه هم میگن ،خودمم شاغلم و معلمم ، صرفا نظر شخصیه ، همچیو پیچیده نکنید ، حالا اون خانوما حسرت داشتن و حس عقده ای بودن ، تقصیر ما نیست که ،اونا هم میتونستن از شوهراشون چیزی رو بخوان یا نخوان ،حق انتخاب داشتن ، من خودم انتخاب کردم که درصد زیادی از پول خرج خرید خونه بشه و نامزدم خرید

...

من دوست دارم خرج کنم برا خودم مثلا لباس عروس بپوشم،برم‌ اتلیه ،غذام با اعضا نردیک مهم برم بهترین رستوران،

مثلا دعوت کردن عمه حسود،دختر دایی فضول در آینده چه حسرتی میخاد برا من داشته باشه، 

باور کن ما اصلا برناممون عقد محضری بود ولی بابام نزاشت و بهم زد همچیو ، الان مجبور شدیم هزینه کنیم ، ...

خرج عقدو باباتون باید بده دیگه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
بابام کل برنامه های ما رو بهم ریخته میخواد میخواد مهمون زیاد باشه چون شام و ناهار قرار نیست بدیم ، ب ...

میتونی اگه کیک زیاد پات درمیاد برای مهمونا شیرینی ارزونتر بگیری اگه دیگه خیلی زیادن 

والله خبرندارم ازقیمتای الان