2777
2789
جدی؟ خدا بیامرزش عزیزم خواب دیدی یا حس کردی

خواب دیدم بعدشم حالم بد بود 

فشارم افتاده بود ناراحت بودم بی حال بودم 

خدا رفتگانت بیامرزه گلم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواب دیدم بعدشم حالم بد بود فشارم افتاده بود ناراحت بودم بی حال بودم خدا رفتگانت بیامرزه گلم

عزیزم روحش در ارامش باشه ان شالله ولی از طرفی هم برای شما سخته این مسائل جلو جلو حس کنی. مادر منم بهش الهام میشه، یه بار مادربزرگش میخاسته بیاره خونه خودش چندروز بمونه. شب میخابه مادربزرگشو میبینه داخل یه بازاز که یه انگار یه نفر دنبالش میکرده و گفته یک هفته مونده به اخرتش یک هفته مونده به اخرتش... مامانم میترسه نمیاره خونشون دقیقا مادربزرگش کمتر از یک هفته میمیره  

😎💚🐬

یک مردی هست تو خواب خیلیا رفته تو دنیا. تو خواب بعضیا رفته ترسناک رفتار کرده. با بعضیا هم  خوب رفتار کرده

سرچ کنید تو اینترنت عکسش رو میاره 

من در موردش تو یه سایت دیگه ای تاپیک زدم. یکی از کاربرا مسخره کرد عکس اون مرد رو

فرداش همون کاربر تگم کرد گفت همون شب اون مرد اومده تو خوابش و کلی ترسوندتش 

کاربری دست دو نفره

بگو

یک مردی هست تو خواب خیلیا رفته تو دنیا. تو خواب بعضیا رفته ترسناک رفتار کرده. با بعضیا هم خوب رفتار کرده

من در موردش تو یه سایت دیگه ای تاپیک زدم. یکی از کاربرا مسخره کرد عکس اون مرد رو

کاربری دست دو نفره

عزیزم روحش در ارامش باشه ان شالله ولی از طرفی هم برای شما سخته این مسائل جلو جلو حس کنی. مادر منم به ...

مرسی گلم 

درسته خیلی عذاب میکشم خیلی چیزا رو میفهمم 

تو خواب و بیداری جالب اینکه وقتی خواب میبینم 

خیلی انرژی ازم گرفته میشه و حالمو بد می‌کنه 

من پدرم بر اثر مریضی خیلی دردناکی ذره ذره 

جون داد طی چند سال خیلی درد کشید 

یکی از دوستانم گفت اینایی که در اثر مریضی سخت 

میمیرن روحشون در آرامش هست 

مدتی بعد پدرم رو دیدم که اومده خونمون 

با لباس سفید اومده بود آروم بود آرامش داشت 

و منم بعد اون خیالم راحت شد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
بگو وحشت نمیکنیم

یک مردی هست تو خواب خیلیا رفته تو دنیا. تو خواب بعضیا رفته ترسناک رفتار کرده. با بعضیا هم خوب رفتار کرده

کاربری دست دو نفره

تعریف کنین

کاربری دست دو نفره

مرسی گلم درسته خیلی عذاب میکشم خیلی چیزا رو میفهمم تو خواب و بیداری جالب اینکه وقتی خواب میبینم خیلی ...

میشه واسه تعجیل در ظهور امام زمان دعا کنی؟ 

از خدا هم بخوای یه خونه روستایی خوب بهمون بده که تو یه روستای سردسیری کوهستانی پربرف باشه؟ 

کاربری دست دو نفره

دیدن یک فرد که از دنیا رفتهخوابهایی ک ب واقعیت تبدیل شده

میتونی بازم ببینی؟ دلم میخواد تز همسر سابقم ک فوت شده خبری داشته باشم، از من چی میخواد، آیا خواسته ای از من داره؟

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
حتما گلم

من منم دعا کن امسال تموم شه این زجر پشت کنکوری و حرفای مردم 

امسال قبول شم پزشکی یا دندون

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
میشه واسه تعجیل در ظهور امام زمان دعا کنی؟ از خدا هم بخوای یه خونه روستایی خوب بهمون بده که تو یه رو ...

اره گلم حتما 

بیشتر ببینید
من منم دعا کن امسال تموم شه این زجر پشت کنکوری و حرفای مردم امسال قبول شم پزشکی یا دندون

حتما گلم 

بیشتر ببینید