2777
2789
یعنی چی خواهر چهرش مشخص نبود ؟پس صدا از کجا میومد

منظورم اینه صورتش رو‌ندیدم تاریک بود 

اون زنی هم که اون شب بالا سر مادرم دیدم 

صورتش مشخص نبود 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمی‌دونم شاید باشم خیلی چیزا میبینم بهم الهام میشه تو‌ خواب و بیداری دعام گیرا هست و نفرینم نابود می ...

میشه واسه تعجیل در ظهور امام زمان دعا کنی؟ 

از خدا هم بخوای یه خونه روستایی خوب بهمون بده که تو یه روستای سردسیری کوهستانی پربرف باشه؟ 

کاربری دست دو نفره

میشه واسه تعجیل در ظهور امام زمان دعا کنی؟ از خدا هم بخوای یه خونه روستایی خوب بهمون بده که تو یه رو ...

اره حتما دعا می‌کنم گلم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
حس ششم فرق داره با این باید ببینم بشناسم فکرم درگیر بشه تا به جواب برسم تو شناسنامه ننوشته ولی انقد ...

مگه به سید بودن این چیزا ربط داره؟ من مامان بزرگم سید بود ولی خیلی بدبختی کشید تو زندگیش 

کاربری دست دو نفره

حس میکنم فرشته مرگ بوده من یه نظریه دارم فکر میکنم این فرشته مرگ چند روز قبلش با ما دیدار میکنه در پ ...

من مرگ بابام رو‌ هم دیدم 

چند روز بی حال بودم و ناراحت 

تا اینکه بهم گفتن 

بیشتر ببینید
من یه چیزی رو بگم میترسم همتون وحشت کنید خیلی ترسناکه

تعریف کنین

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید
عزیز دلم منم خوشی ندیدم بچه بودم پدرم فوت کرد برادرم سهمشو خواست پدربزرگم سهمشو خواست ما هم فقیر و ب ...

عزیزم.. خیلی سخته من سنم خیلی پایین بود‌ ۲۳ ساله بودم

یعنی همسن های من ازدواج نکرده بودن ولی من بیوه شدم با بچه ۳ ماهه بغلم. ۴ سال موندم خونه پدرم. اگر مرد های هیز کثیف نبودن و فشار های خانوادم بخاطر جوون بودنم اصلا ازدواح نمیکردم، با اینک شوهرم هزار برابر از شوهر مرحومم بهتره و برام خوبه

اما بازم ترجیح میدادم بیوه بمونم انقد ک‌ سختی هام مشکلاتم زیاده

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
مگه به سید بودن این چیزا ربط داره؟ من مامان بزرگم سید بود ولی خیلی بدبختی کشید تو زندگیش

نمی‌دونم 

چون پرسیدی سید هستی 

خودمم بهش فکر کرده بودم 

وگرنه چه دلیلی داره ؟

بیشتر ببینید