2777
2789
بیدار شدم تو سقف خونمون یه آقا دیدم با کلاه و قیافه عجیب غریب گفتم‌تو کی هستی گفت خسرو 🥴هجده سالم ب ...

اینم بگم راجب جن گفتی یادم افتاد 

یه سری با خواهرم راجب جن حرف میزدیم 

تو اتاق بودیم چراغ خاموش خودمون دو تا 

در قفل بود 

همین جوری راجب جن حرف میزدیم 

دیدم یه بالشت بزرگ پرت شد تو دیوار 

بهم نگاه کردیم 

دیگه بعدش راجبش حرف نزدیم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه سری نصفه شب از خواب بلند شدم 

دیدم اتاق غرق نور شده 

و یه هدیه گذاشتن تو جعبه که میدرخشید 

ولی محو شد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
منم دعا کن لطفا

حتما گلم 

بیشتر ببینید
سید نیستی ؟احتمالا خانم حضرت زهرا بوده با نگاهش خواسته بگه مادرت رو و منو ناامید نکن دعای ما پشتته

نمیشه گفت دقیقا حضرت زهرا بوده یا کی بوده

معصومین بخوان به کسی کمک کنن ربطی به سید بودن و نبودن نداره 

کاربری دست دو نفره

نمیشه گفت دقیقا حضرت زهرا بوده یا کی بودهمعصومین بخوان به کسی کمک کنن ربطی به سید بودن و نبودن نداره

درسته واسم سواله کی بود چی میخواست 

چرا حرف نزد معنی نگاهش چی بود 

بیشتر ببینید
شاید توی دو دنیا همزمان زندگی می کنیم

درسته کاش می‌شد دید 

بیشتر ببینید

من مدتی پریود نمیشدم هر دکتری میرفتم 

جواب نمیگرفتم مشخص نبود مشکل چیه 

یه شب تا صبح گریه کردم 

از حضرت زهرا کمک خواستم 

گفتم تو‌ام مثل من زنی کمکم کن 

همون لحظه درد پریودم گرفت و پریود شدم 

بیشتر ببینید
نمی‌دونم شاید باشم خیلی چیزا میبینم بهم الهام میشه تو‌ خواب و بیداری دعام گیرا هست و نفرینم نابود می ...

چرا نوشتی شاید سید باشی؟ سید تو شناسنامت نوشته؟ 

حس ششم داری؟ میشه بگی من ازدواج میکنم یا نه؟ شوهرم چگونه فردی خواهد بود؟ 

کاربری دست دو نفره

خیلی عجیبه گفته هاتون . من خیلی ب این چیزا فکر میکنم و میخونم خیلی هم تنها بودم جایی ک پر ذرخت و باغ و بیابون ک هیچکس نبود حتی تو اون وضعیت برقم رفته و باردار و زائو هم بودم ولی اینجور چیزا تاحالا ندیدم . خواب دیدم ولی تو واقعیت اینجوری نه 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .