2777
2789

نوزده سال ازش بزرگترم  ... به هیچ درد همدیگه نمیخوریم و نخواهیم خورد...

البته اون الان کوچیکه هااا

اما اگه اختلاف سنیمون کم بود خیلی خوب میشد  یکی تو خانوادع  بود باهاش حرف بزنم و دردودل کنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و داداشمم‌ ۱۲ سال اختلاف سنی داریم ولی نفسمه‌ 

تمام زندگیمه

ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕

بیشتر ببینید
والا خواهر یا حسودی می کنه یا رقابت

مگه کسی هم هست ب خواهرش حسودی کنه

ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕

بیشتر ببینید
۱۹ سال بزرگتر جای مادره تو این دور و زمونه ای که بیشتریا دارن تو چهل سالگی مادر میشن؟؟؟!

ارهههههه جای مادره خودم19سالگی مادر شدم و این به حقیقت تلخه

به قضاوت کنندگان خود بگویید اندکی صبر حوادث روزگار میچرخد 🤡

من با دخترم نوزده سال اختلاف داریمخدا حفظتون کنه ولی فاصلتون خیلیه

اره مامانم  منو بیست سالگی اورد اینو  سی و نه

البته الان دیگه همه تازه چهل سالگی بچه میارن اون موقع   قدیم بود...