2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

توعم خیلی کنجکاوی با موی خرمایی و قد متوسطاز کسی هم خوشت میاد ولی اون نه البته که حس ششم من ضعیفه😂

😂😂از اوتکه خوشم میاد شخصیتش میگی ،اخه وانمود میکنه خوشش میاد ومیخوادباهام باشه 

از یکی دیگم خوشم میومدها ولی اون مطمعنم خوشش نمیومد😂😂

😂😂از اوتکه خوشم میاد شخصیتش میگی ،اخه وانمود میکنه خوشش میاد ومیخوادباهام باشه از یکی دیگم خوشم می ...

اونم یه شخص مغرور ولی جذابه در کنارشم شوخ طبع هم هست این خوشش ازت میاد ولی در حال حاضر نه به اندازه ای که تو خوشت ازش میاد ولی بعداً ممکنه قضیه فرق بکنه

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
اونم یه شخص مغرور ولی جذابه در کنارشم شوخ طبع هم هست این خوشش ازت میاد ولی در حال حاضر نه به اندازه ...

اره دقیقا شخصیتش درست بود وهوله

کی میبینمش ؟ تو دیدار هم ازم خوشش میاد ؟ ازچیم ؟

اره دقیقا شخصیتش درست بود وهولهکی میبینمش ؟ تو دیدار هم ازم خوشش میاد ؟ ازچیم ؟

احتمالا میبینیش ولی نه به این زودی آره خوشش میاد هم از چهرت هم توجهی که بهش میکنی

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
احتمالا میبینیش ولی نه به این زودی آره خوشش میاد هم از چهرت هم توجهی که بهش میکنی

اره رابطمون پیچیدست ،چون هم من دیوونم هم اون 

حسش بنظرت فقط جنسیع یا حس عاطفیم داره ؟

براش از بقیه دخترا فرق دارم یا مثل بقیم؟چون هوله

کی جدامیشیم ؟من ولش میکنم یا اون ؟

میدونم سوالام خندع دارع😂😄

اونم یه شخص مغرور ولی جذابه در کنارشم شوخ طبع هم هست این خوشش ازت میاد ولی در حال حاضر نه به اندازه ...

برا ازدولجم میگی ...چجوری ممکنه باشه با کی و چ زمانی

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》