2777
2789
عنوان

بیاید بهتون درس زندگی بدممممم

165 بازدید | 6 پست

من کلا زیاد بیرون میرم چه تفریح چه خرید چه پیاده روی.. قبلنا شوهرم همش بحث میکرد که تو اصلا به من توجه نمیکنی و حرف من واست اهمیت نداره و هروقت گفتم فلان جا نرو رفتی 

منم دیدم خیلی ناراحته گفتم بزار بچه رو از ناراحتی در بیارم

حالا یه وقتایی که هیچ جا نمیخوام برم الکی به شوهرم میگم مثلا میشه امشب من با ذوستام برم بیرون .میگه نه .( کلا همیشه نظرش منفیه) منم یکم اصرار میکنم بعد میگم باشه امشب بخاطر تو نمیرم 

وای نگممم براتون که چقدر احساس اقتدار میکنه😂

یا مثلا میگم فردا میخوام برم خونه خالم اینا ( در صورتی که خالم مسافرته) شوهرم میگه نه .میگم باشه عزیزم اینبار حرف حرف تو 

انگار تاج گذاشتم سرش😂😂

بعد دیگه دفعه های بعد که واقعا برنامه دارم میگم اینبار تو کوتاه بیا اونم میگه باشه 

اوضاع بهتر از قبل شده بچها 😂گفتم شاید این فریبکاری به درد یکی از خانما خورد

باحال بود🤣🤣

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.