2777
2789

امشب یه جایی بودیم

ساعت ۹ و نیم برگشتیم خوابم برد. یه ساعت پیش بیدار شدم یه حس خیلی عجیب و بدی دارم ب شدددت دلم گرفته حس میکنم ی بغضی تو گلومه حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم💔😭

دخی شمالی😉

عزیزم این طبیعیه یکم اب بخور اب بزن دست و صورتت برو‌دم‌پنجره هوا بخور،منم وقتی وسط روز بخوابم و بعد بیدارشم چه یکساعت بعد چه ۴ساعت بعد دلم بدجور میگیره حس میکنم همه غم و غصها ریخته سرم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم این طبیعیه یکم اب بخور اب بزن دست و صورتت برو‌دم‌پنجره هوا بخور،منم وقتی وسط روز بخوابم و بعد ...

اشکام یهو میریزه واقعا دلم گرفته💔😭😔

دخی شمالی😉

اشکام یهو میریزه واقعا دلم گرفته💔😭😔

طبیعیه عزیزم یکم اسفند دود کن یه تاپیک که بود فکرکنم خودت بودی مردم چرتو پرت نوشتن اصلا خرافاتشونو اهمیت نده.یه موزیک قشنگ بزار که شاد باشه انرژی بده بهت،فیلم ببین بزن شبکه موزیک گوش‌کن،باکسی حرف بزن،هرکسی قلق بهتر شدن حالشو بلده 

طبیعیه عزیزم یکم اسفند دود کن یه تاپیک که بود فکرکنم خودت بودی مردم چرتو پرت نوشتن اصلا خرافاتشونو ا ...

ممنونم از حرفای خوبت قشنگم

ولی کدوم تاپیکو میگی

دخی شمالی😉

ممنونم از حرفای خوبت قشنگمولی کدوم تاپیکو میگی

قربونت برم امیدوارم زود بهترشی❤️ همین تاپیکت نوشتی چرا اینجوری شدم باز الان چک کردم تاپیک خودت بود یکی نوشته صدقه بده سریع و.. میگم مردم خرافاتین الکی میترسونن ادمو،نه که صدقه بد باشه اون سریییع نوشتن یجوری بود ادمو‌میترسوند ، انرژی مثبت بده به خودت درو‌پنجره باز کن هوای خونه عوض شه خوبه خوب میشی

قربونت برم امیدوارم زود بهترشی❤️ همین تاپیکت نوشتی چرا اینجوری شدم باز الان چک کردم تاپیک خودت بود ی ...

گفته بود فامیل ی چیزیش شده بود و...

راستش من توجه نکردم ب حرفاش چون من دائم اینجورم فقط امشب خیلی بد بود

ممنونم بابت حرفای خوبت مهربونم

دخی شمالی😉