2777
2789
عنوان

چی بگم که بیاید

127 بازدید | 14 پست

خستم. خیلیییی. انقد فکرم مشغول پول دراوردنه که تمرکز هیچ کاریو ندارم که یاد بگیررم.... کاش نبودم هیچوقت. من بریدم.... خیلیییی وقته . از همون وقتیکه فهمیدم توی چه خانواده ای قراره بزرگ شم.... انقد افسرده م که مثه یه مرده م.... هیشکی نیس باهاش حتی بزنم بیرون از خونه . خجالت میکشم تنهایی برم بیرون... دلم میخاد گاهی برم بازار کسیو ندارم..... هیچ رفیقی برام نمونده . دلم میخاست انقدددد پیشرفت کنم کسایی که ترکم کردن دو دستی بزنن توی سرشون . ولی میبینم همه دارن زندگیو پیشرفت میکنن ، بعد من ..... واقعا عین یه مرده م که چار قدم راه بزوووور و با خستگی میرم . دلم پول میخاد . شغل دلخواهمو راه بندازم. خستم خستم خستم ........... کاش یه مشاور کسبو کار اگه اینجاس بگه چیکار کنم .... مغزم نمیکشه ..... 

چیکار کنم‌‌...‌‌. نا ندارم.... خوشبحال هرکی با عزت اوندن سراغشو تو سن کم ازدواج کرد رفت با عشق دوطرفه و خوشبخت شد .... خوشبحال اینایی که میشینن تو خونه فقط خرج میکننو پز میدن .... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پول مهمه ولی نه اینکه از زندگیت بخاطرش بزنی😐🥲

پول مهمه برا کسی که نداره ! از زندگیم نزدم بخاطرش . تو پاتو از خونه میخای بذاری بیرون به پول احتیاج داری . کلاس میخای بری پول میخاد . تاکسی پول میخاد . بعدم من الان بحثم فقط پول نیست . ازدواجم هست . کاش خونه خودم بودم منم عین این همه زن خونه دار حداقل یه مدت فکر درامد نداشتمو یکی خرجمو میداد .... 🥺

چرا آدما انقد برات مهمن؟چند سالته؟

آدما برام مهم نیستن . این منم که مهمم ... آدما به روابط احتیاج دارن و تنهایی بی حد و حصر فرسوده میکنه آدمو. واقعا بدون هیچ دلیلی یهو باهام دیگه ارتباط نداشتن ... واسه همین دلم میخاد انقد موفق شم که پشیمون شن از اینکه ترکم کردن ..... حتی عشقم.... کلا با ادمای زیادی هم دوست نبودم هرگز . خیلی کم. رفیق باز نیستم. ولی متاسفانه .... چی بگم...هیچکس هیچکسو درک نمیکنه .... 

اگر کارشناسی داری و وقتت آزاده برو بگرد یک جا پیدا کن واسه کار

اینجا شهر کوچیکیه . شاید خنده دار باشه ولی بلد نیستم . باشه هم کار خوب نیس. فروشندگی ... از همه چی که بگذریم ، کاش یه نفر بود منو میفهمید ، واقعا حال روحیم خوش نیس ....... 🥺💔 مغزم نمیکشه ....

منم همینطور 

کارایی که من برای خودم کردمو مینویسم البته من هنوزم همین حالم یکم آرامشم بیشتر شده فقط 

اولن گذشته و آدماشو رها کردم از همه جا هم ارتباطمو قطع کردم که یعنی من موفق بشم اونا بدبخت شن از هم خبردار نمیشیم 

بعدش کلی کتاب خوندم فکر کنم هنر ظریف بیخیالی برات خوب باشه 

پول مهمه خیلیم مهمه ولی هیچکس یه شبه پولدار نمیشه و پول واقعن همه چیز نیست از هر ۵ تا کاری که ما شروع میکنیم شایدیکیش به موفقیتی که انتظارشو داریم برسه من یکم سطح توقعاتمم آوردم پایین چون همش توی ذهنم پر از چیزایی بود که میخاستم و میدونستم بهشون خیلی دیر میرسم و اذیتم میکرد سعی کردم کسب در آمد برام یه هدف باشه دیگه چقدر و چجوریش و میخام با پولش چیکار کنم برام مهم نباشه

به خودت فرصت بده چیزایی که باعث میشن خودتو با دیگران مقایسه کنی رو از خودت دور کن خب یه سریا توی شرایط عالی به دنیا میان یه سریا هم تا چشم باز میکنن یه زندگی پر از مشکل جلوشونه دست ما نیست تلاشتو بکن وضعو بهتر کنی  ولی اینکه بخای مثل بقیه بشی نامردی در حق خودته یه مسابقه ناعادلانست 

برای تنهاییتم وقتی ذهنت آروم شه و زندگیت روی پا بیاد میل به رفت و آمد و دوست پیدا کردنم به وجود میاد از فاز افسردگی در میای 

منم همینطور کارایی که من برای خودم کردمو مینویسم البته من هنوزم همین حالم یکم آرامشم بیشتر شده فقط ا ...

من همین الانم بشدت میل به رفت و آمد در حد متعارف و دوست پیدا کردن دارم‌ .باور کن یکی دو سال پیش شاید یه سال هرروز میرفتم یه کلاسی که دوست پیدا کنم. با یکی چندوقت حرف زدم . سر یه رفتاری حس کردم اصلااا معرفت نداره و داره پا میزاره رو منکه بره بالا ، بعدم همون شب ، یسری چیزا که به منم مربوط میشد استوری گذاشته بود و منو هاید کرده بود ..... خستم ..... میدونی چیه ؟ زندگی نکردم‌... همونم از ترس آینده همش مجبورم پس انداز کنم‌... دلم رفیق بامعرفت میخاد .... نمیشه ؟ بدرک....مهمم نیست.  اول دلم یه همسر انسان و با درایت میخواد اونجوری که آرزوشو دارم و حال همو خوب کنیم........... اگه اون رفیق باشه ، میگم رفیقای آبکی به درک🙂