2777
2789
عنوان

شوهری که دادخواست طلاق میدهههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 77 پست
گلم خیلی اوایل تلاش کردخودم بچگی کردم وطلاق طلاق کردم.اونم لج کردودیگه موندم بی هیچ.برای مهریه هم گف ...

حالا این همه صبر کردی یه مدت دیگه هم صبر کن 

نمیخوای که فوری ازدواج کنی بچه هم که نداری خارج هم که نمیخوای بری که اجازشو بخوای شاید طلاق به صلاحتون نیست 

عجله نکن حالا خیال کن فردا جدا شدی خبری نمیشه هنچنان خونه پدرت هستی ببین سال جدید همسرت چه قصدی داره اگر هم واقعا دلت به طلاق نیست و علاقه داری بهش لج بازی رو بذار کنار سال جدید برگرد خونه ت و یه فرصت دیگه بده 

چندبار اوایل خواست بیاد.من گفتم نه طلاق می‌خوام.هرکسی هم واسطه کرد بازم قبول نکردم.اونم دیگه خودش نی ...

انشالله به زودی اونچه خیره برات رقم بخوره

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌دونم اشتباه کردم.خودم خونه رو ول نکردم یهوبرم.قبلش بحث داشتیم.هرچی گفتم من روببرخونه پدرم نیاوردد ...

درک میکنم به هر حال احساسم اینه که هر دوتون هم فکر نمیکردید تااینجا موضوع بیخ پبدا بکنه. شما الکی همینطوری یه حرفی از طلاق گفتید و ایشون هم.... الان ایشون با این لجبازی فکر کنم میخاد خودی نشون بده که گفتمو رو حرفم هستم هر چند خودش هم تو عذاب باشهً بهترین کار بنظرم فرستادن و یا حرف زدن دو تا ریش سفید هست ولی نظرم اینه که مادر و پدرتون نباشه به هر حال حرمت اونا هم حفظ بشه. 

حتی طلاق توافقی هم باشه؟اجباریه؟اگه وکالت طلاق بگیرم هم بازم باید همین راه روبرم؟

دقیقا باید همین راه بری هیچ فایده ای نداره کاریه باید انجام بشه

بخاطر امار طلاق بالا هست اینکارو کرده دولت 

تنها راهت اینه هزینه کنی ی وکیل بگیری که پارتی داشته باشه

لایک نکنید !
می‌دونم اشتباه کردم.خودم خونه رو ول نکردم یهوبرم.قبلش بحث داشتیم.هرچی گفتم من روببرخونه پدرم نیاوردد ...

گذاشتن مهریه به اجرا که قاضی هم پیشنهاد داده، بنظرم خوب نبوده حالا واسه خاطر پول برا خودش بوده یا هر چی. نظر من اینه بازم خودت و خونواده ات خوب میدونید این مهریه و... رو تموم بکن بذار همونطور بمونه دنبال نکن و فوقش بعدا حرفی شد بگو بخاطر حرصم و به پیشنهاد وکیل، این کارو کردم و خونواده ام رو هم تحت فشار گذاشتم و.... منظور دلش هم از شما  و پدر و مادرت بابت مهریه، دل چرکین نباشه در عوض گفتم به دنبال واسطه خوب  باش که حرفش پیش همسرت خریدار داشته باشه  هر چند بفرض دایی همسرت یا عمو و.... باشه اونارو واسطه قرار بده و حرفت هم این باشه هر چی این مدت اتفاق افتاد، فراموش کنین انگار چیزی نشده و نبوده که بالطبع این مورد هم بعد صحبت کردن یکی دو جلسه با همسرت میتونه اتفاق بیفته .بزرگترا هم باید بدونن به هر حال هردوتون جوون هستید و جوون هم اشتباه میکنه و این اشتباهات هست که ادم رو پخته تر میکنه که بعدا تو زندگی سعی میکنین تصمیمات درستی بگیرین  . 

خوشبحالت چه شوهر عاشقی دارم چقد حسرت خوردم برات قدر زندگیتو شوهرتو بدون همچین شوهری پیدا نمیشه اصرار ...

😞😞😞😞😞.شوهرم دیگه دوستم نداره 😞😞😞😞😞😞😭😭😭😭😭 زندگیم ازدست رفت😞.دارم ازغصه میمیرم 

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

حالا این همه صبر کردی یه مدت دیگه هم صبر کن نمیخوای که فوری ازدواج کنی بچه هم که نداری خارج هم که نم ...

چشم ممنون از راهنماییتون ☺️.برام دعاکن بهم برگردیم.توکل به خدا.

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

انشالله به زودی اونچه خیره برات رقم بخوره

ممنون گلم 🌺 

درک میکنم به هر حال احساسم اینه که هر دوتون هم فکر نمیکردید تااینجا موضوع بیخ پبدا بکنه. شما الکی هم ...

گلم من خیلیییییییی وقتا از روی خامی توی این چندسال گفتم طلاق بگیریم و....هررربارررررر گفت نمیذارم دوستت دارم و....یا جواب نمیدادوسکوت میکرد یا اینکه گاهی برای اینکه من سکوت کنم می‌گفت باشه اما یکساعت بعدش می‌گفت طلاق چه و.... اشتباه کردم خیلییییی اشتباه کردم که همششش امتحانش کردم.خسته شده.میگه نمیخوامت ومتنفرم ازت.اما میگم طلاقم بده و....میگه طلاق نمیدم ودادخواست طلاق هم نمیدم.توافقی هم نمیاد.آشتی هم نمیکنه😞

دقیقا باید همین راه بری هیچ فایده ای نداره کاریه باید انجام بشهبخاطر امار طلاق بالا هست اینکارو کرده ...

شما خودت طلاق گرفتی؟بخوام دادخواست طلاق بدم اول باید سامانه ثبت نام کنم و مشاوره بریم یا اوللل میرن دفترقضایی ثبت میکنن دادخواست رو؟میشه لطفاً توضیح بدی؟

شما خودت طلاق گرفتی؟بخوام دادخواست طلاق بدم اول باید سامانه ثبت نام کنم و مشاوره بریم یا اوللل میرن ...

من طلاق نگرفتم یکباز خواستم اینکارو کنم برای همسزم بترسه

اول باید بری کافی نت برای مشاوره طلاق ثبت نام کنی اونجا خودشون راهنماییت میکنن

من رفتم خدمات قضایی گفت برو کافی نت مشاوره ها اجباری

لایک نکنید !
گذاشتن مهریه به اجرا که قاضی هم پیشنهاد داده، بنظرم خوب نبوده حالا واسه خاطر پول برا خودش بوده یا هر ...

😞😞😞😞😞اگه بگم دلیل اختلافاتمون خیلی وقتا همین به اصطلاح بزرگتراااا گندزدن به همه چی😏😏😏.اگه دست اونا بود من وشوهرم باید همدیگه تیکه پاره میکردیم.خداروشکرررررر هم من هم همسرم آروم و بدون توهین وحتی بحث کوچیکی این یکسال رو گذروندیم وحتی دادگاه هم ضربه نزدیم به همدیگه.وهمین دلگرمم می‌کنه که اونم میخواد همه پل های پشت سر خراب نشه وگرنه میتونست همه کارررر کنه.شوهرم خیلی زود برای بقیه عصبی میشد اما با من ملایم تر رفتار میکرد.الانم هنوز دعوا و....نداشتیم.اما متاسفانه لج کرده و دیگه انگار دوستم نداره.ازبزرگتراوواسطه خیلییی ضربه خوردیم.کلی بدترکردن کارهارو.هیچکی دلسوزما وزندگیمون نبود ونیست😞😞😞.شما برامون پیش خدا دعاکن که بهمون رحم کنه دوباره آشتی کنیم وبهم برگردیم🥹🥹🥹🫂🫂🫂.

من طلاق نگرفتم یکباز خواستم اینکارو کنم برای همسزم بترسهاول باید بری کافی نت برای مشاوره طلاق ثبت نا ...

خداروشکر که مشکلتون حل شد وبهم برگشتید☺️☺️☺️.راستی تازگی بود یا سال های قبل؟چون ممکنه قانون جدید چیز دیگه باشه.مدارک چیا خواستن ازتون؟

خداروشکر که مشکلتون حل شد وبهم برگشتید☺️☺️☺️.راستی تازگی بود یا سال های قبل؟چون ممکنه قانون جدید چیز ...

۶ ماه پیش بود 

اگر میخوای مطمن بشی مدارکت بردار برو دفتر قضایی بگو راهنماییت کنن

لایک نکنید !
نه نمیاد حرف بزنیم.لج کرده

انگار یه جا گفتی فکر می کنه میخوای در مورد طلاق صحبت کنید نمیاد، درسته؟ 

شما واضح تر بهش برسون میخوای برای زندگی صحبت کنی.. 

حیف عمر و جوونی هردوتونه..هرکدوم این روزها می تونست کلی کنار هم بهتون خوش بگذره..