2777
2789
عنوان

شوهری که دادخواست طلاق میدهههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1997 بازدید | 77 پست
😞😞😞😞😞اگه بگم دلیل اختلافاتمون خیلی وقتا همین به اصطلاح بزرگتراااا گندزدن به همه چی😏😏😏.اگه دس ...

ان شا.. خدا خودش عنایت بکنه و به دلش بیندازه که کینه و لجاجت رو بذاره کنار و تو  این سال جدید، کنار هم یه زندگی پر آرامش رو تجربه بکنید. قابل باشم برات دعا میکنم و ازخدا برات بهترین ها رو آرزو میکنم. 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم من خیلیییییییی وقتا از روی خامی توی این چندسال گفتم طلاق بگیریم و....هررربارررررر گفت نمیذارم دو ...

اینکه دونستی اشتباه کردی بازم خوبه ولی حقیقتا باید قبول بکنی خودت بیشتر به این هیزم آتش زدی و شعله ورتر کردی. اونطور که متوجه شدم اینکه هرازگاهی خودت حرف طلاق رو بیمقدمه بیدلیل جلو کشیدی. صبر همسرت هم تا یه اندازه بودهو هر کسی بود صبرش تموم میشد ولی نمیدونم چرا به دلم افتاده و هست که دوستت داره . 

۶ ماه پیش بود اگر میخوای مطمن بشی مدارکت بردار برو دفتر قضایی بگو راهنماییت کنن

ممنون گلم🌺

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

انگار یه جا گفتی فکر می کنه میخوای در مورد طلاق صحبت کنید نمیاد، درسته؟ شما واضح تر بهش برسون میخوای ...

گلم باهاش حرف زدم.اززندگی قطع امید کرده.دیگه فایده نداره.

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

عزیزم اگر تهش دوس داری برگردی کاش دادخواست طلاق ندی..اخه چه کاریه این؟؟

یه مدت دیگه مجبورم دادخواست بدم.همسرم قطع امید کرده اززندگیمون.منم دیگه مایل نیستم

ان شا.. خدا خودش عنایت بکنه و به دلش بیندازه که کینه و لجاجت رو بذاره کنار و تو این سال جدید، کنار ...

انشاالله بنده خوب خدایی ودعات گیراست.خداخیرت بده.توکل برخدا

اینکه دونستی اشتباه کردی بازم خوبه ولی حقیقتا باید قبول بکنی خودت بیشتر به این هیزم آتش زدی و شعله و ...

چ فایده.خیلی دیرررربه خودم اومدم.زندگیم خراب شد.باهاش حرف زدم گفت دیگه دوستم نداره و دیگه زندگی درکارنیست.منم دارم به جدایی فکرمیکنم.😞

چ فایده.خیلی دیرررربه خودم اومدم.زندگیم خراب شد.باهاش حرف زدم گفت دیگه دوستم نداره و دیگه زندگی درکا ...

ناامید نشو.بازم میگم بزرگترها رو واسطه بکن. نمیدونم کدوم شهری ولی اگه خواستی و کمکی میتونم بهت بکنم بعنوان یه بزرگتر، چه در صحبت کردن با همسرت یا....بهم بگو. 

ناامید نشو.بازم میگم بزرگترها رو واسطه بکن. نمیدونم کدوم شهری ولی اگه خواستی و کمکی میتونم بهت بکنم ...

ممنون گلم.لطف داری.شما برای درست شدن زندگیم وآشتیمون دعای خیر کن بزرگترین لطف رودرحقم کردید♥️♥️♥️

خواهش میکنم عزیزم . بهترین ها رو برات آرزو میکنم.🌹🌹🌹

ممنون گلم

احتمالا همینه وراضی نیست.ممنون

اگه خودتون تمایلتون به جدایی نیست که اصلاح روابط کار غیر ممکنی نیست. ولی اگه قصدتون جدیه، باید ایشون هم متقاعد بشن، در غیر این صورت خیلی زمان بر هست که به نتیجه برسید.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل