2777
2789
عنوان

برای کنکوری های عزیزم💚

240 بازدید | 30 پست

وقتی می‌بینمتون که انقدر حالتون بده  یاد خودم میفتم،دقیقا حال من پارسال همین موقع ها این بود

ناامید و به شدت مضطرب

به حدی کم کاری کرده بودم و دیر شروع کرده بودم که کنکور اردیبهشت و شرکت نکردم و وقتی تو خونه دفترچه زیستشو گذاشتم جلوم،فقط یک سوال جواب دادم🥲 

میخوام بگم حال پارسال من خیلی خیلی بد بود،اما از لحظه ای که تصمیم گرفتم تلاش کنم یک لحظه ام نذاشتم نا امیدی ها مانع ادامه دادنم بشه،با گریه درس خوندم ولی خوندم،با اضطراب و تپش قلب خوندم ولی خوندم

تا خود صبح کنکور تیر درس خوندم و نتیجم زیر و رو شد و الان جایی ام که میخواستم باشم

الآنم دلم میخواست دلی حرف بزنم با کنکوریا چون با گوشت و پوست و استخون درکشون میکنم

اگه تا الان به هر دلیل نخوندین،از الان به بعد بدون فکر کردن فقط به خدا توکل کنید و ادامه بدید،الان وقت نا‌امیدی نیست

برای همتون دعا میکنم ♥️

چه رشته ای قبول شدین؟ 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد برای کنکورت خوندی؟

رشتت چی بود؟

کوردم:)                                                                 ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

پرستاری تهران

تراز و رتبتون چقدر شد؟ 

معدل نهاییم بگین

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
بفرمایید

گلم چی قبول شدی 

پایه ات چطور بود یعنی قبل اینکه شروع کنی برا تیر پیش زمینه داشتی خونده بودی ؟یا صفر بودی؟

چندمدت کلا خوندی برا کنکور 

من حدودا یکسال فرصت دارم ولی پایه منفی دارم ن صفر با فیلم شر ع کردم برا ۴۰۵هدفم پرستاریه بنظرت میشه واقعی بگو ن امیدواری 

گلم چی قبول شدی پایه ات چطور بود یعنی قبل اینکه شروع کنی برا تیر پیش زمینه داشتی خونده بودی ؟یا صفر ...

خب عزیزم من برات جوکم؟😂

دارم میگم حتی کنکور اردیبهشت و ندادم

بعد شما میگی تا کنکور ۴۰۵؟خب معلومه که شدنیه

ولی با تلاش زیاد،به رشته هم فکر نکن فقط درستو بخون،بعد کنکور انقدر وقت داری راجع به رشته تصمیم بگیری

تراز کلم ۸۹۰۰بودمعدل نهاییم ۱۹.۳۰فکر کنم،دقیق یادم نیست

پزشکی شهرای دور فکر کنم میاوردی

قبلش صفر بودی یا خوندی جمع بندی نکردی؟

البته ببخشید سوالام زیاد شد🫠

بیشتر ببینید