2777
2789
عنوان

بخوام مهریه رو ببخشم بایدکجابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 22233 بازدید | 524 پست
.یه چی بگمیا لج کرده نمیاد طلاق بدهیا دوستت دارهببین کدومشهضمنا دعواتون سر چی بوده؟؟

خودمم موندم.اما شاید لج باشه.دعوانداشتیم.بحث میکردیم منم قهر ولجبازی.اونم سکوت وبیخیالی.من احمق هم دوری میکردم ازش.

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گذاشتم.اما نیومد.

اسی یه جا نوشتی بهت گفته دوستت نداره

تو باید ببینی عملش چیه

گفتن ولش کن

یه مدت باهاش حرف نزن

حتی خونه باباتی فاصله بگیر

بعدش یه روز بهش پیام بده

برو جایی ببینش

باهم حرف بزنید بهش بگو

یه زمانی همدیگه دوست داشتیم 

الان همدیگه دوست نداریم

بیاهمدیگه اذیت نکنیم توافقی جدابشیم

ببین چی میگه

اگر ته دلش دوستت داشته باشه

قبول نمیکنه

میگه طلاقت نمیدم

شایدم لج کرده 

اینو خودت تشخیص بده

درهرصورت از حرفات متوجه شدم خودت دوست داری برگردی بهش

اسی جون بنظر من یه مشاوره برید به قول قدیمیا زن و شوهر دعوا کنن و....،به نظر من تو کافی شاپ ،رستوران ...

گلم ما ۸سال بیشتره ازدواج کردیم.اول راه نیستیم.اما بازم نمیاد حتی حرف بزنیم.دادگاه هم فقط یکی دوبار اومده که نگم غیبش زده و....مشاوره هم نمیاد.حتی نمیاد بریم دادخواست طلاق بدیم😞.موندم چکارش کنم

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

خودمم موندم.اما شاید لج باشه.دعوانداشتیم.بحث میکردیم منم قهر ولجبازی.اونم سکوت وبیخیالی.من احمق هم د ...

دختر

بحث که مهم نیست تو همه خونواده ها هست

شوهرت خونسرده و بیخیال

چون تو رو جدی نمیگیره

بله دادگاه زودتر راهت میندازه من این کارهارو کردم عزیزم

ممنون

خب اول تو برو دفتر خونه بگو هر دو سند رو آماده کنن تا شوهرم بیاد البته مدارک شناسایی شوهرت هم باید ت ...

یک دنیا ممنون از وقتی که گذاشتید.خداخیرتون بده.چشم حتما میرم میپرسم قبلش

چرا ببخشی بذار اجرا پدرش دربیاد

اجرا گذاشتم اما فایده نداشته.عین خیالش نیست

شما کلا بیخیال طلاق توافقی و طلاق از طرف مرد شو اول برو ببین اصلا راضی میشه طلاقت بده. بعد بایه وکیل ...

باهاش حرف زدم.هرباریه بهونه میاره.اما حتما میرم میپرسم.اخه بهونه میاره هربار.اما باید سعی کنم توافقی زودترتمومش کنم

عزیزم بلاتکلیفی سخته میدونم خودمم گذروندمولی تو کاری نکن ب زندگیت ادامه بده بزار اون خسته بشهاصلا حر ...

یکساله اینطورم.اومدیم ویکسال دیگه هم نیومد طلاق بده بعد چکار کنم😞😞

اگه خواستی ببخشی هم اول حق طلاق بگیر بعدد .یه وقت مهریه رو نبخشی حق طلاقم نده

چشم.امضاتون خیلی قشنگه 💔

اون احتمالا پول میخاد عزیزمی عده از آقایون هستن ک پول میخانمیگن فلان رقم رو بدی میام طلاقت میدم

نه گلم اینطور آدمی نیست.فامیل هم هستیم.اصلا اینجور چیزی درکارنیست 

با وکالت در طلاق مجبوری یه وکیل بگیری که به جای شوهرت بیاد تویه جلسه. اشکالی نداره اگر وکالت در طلاق ...

شوهرم خودش قبول کرده میاد

حق طلاق بهم بده قرار نیست مهریه ببخشم

نمیخوام طلاق بگیرم

سوالم اینه  خرج گرفتن حق طلاق چقدر هست؟؟؟

دوندگیش زیاده؟؟؟؟