2777
2789
عنوان

یه پسره هی بهم نخ میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 94 پست
به موقش پیدا میشه عجله نکن منم ۲۲سالمه شاید باورت نشه تاخالا پیشنهاد نداشتم ولی خواستگار سنتی داشتم ...

خیلی خاستگار مضخرفه و رو مخه

فقط افسردگی و کمبود اعتماد به نفس برام دارند

هیچ نتیجه ی دیگه ای برام نداشتن

پسرا و ماماناشون خیلی کمالگران

ماهم خیلی پولدار نیستیم اخه 

نه عزیزم همسن تو هستمشماهم اگه تا الان ازدواج نکرده بودی کارایی میکردی که بقیه فکر کنند عقلت کمهمن د ...

ایشالا که به موقع خدا یه آدم خوب سرراهت قرار بده بهترین باشه زندگیت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خاستگار مضخرفه و رو مخهفقط افسردگی و کمبود اعتماد به نفس برام دارندهیچ نتیجه ی دیگه ای برام ندا ...

رل بزن تو تلگرام اینستا بگرد شاید ادم خوب و دلخواهتو پیدا کردی 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

نترس عزیزم اون شخصیت خودشو خیلی این مدت پایین اوردهکلا شخصیت مغرور و از خودراضی داشتمنم چیزیم نشد خی ...

هعی من سال پیش از یه پسره تو کلاس خوشم اومد و اون هم رفتارش با من عادی نبود مثلا سعی میکرد با من صحبت نکن سعی میکرد اذیت کنه یا به همه دخترایه کلاس ریکوئس داد تو اینستا جز من بعد دوسته ناشیم گفت این ازت خوشش میاد منم توهم زدم چند ماه درگیرش بودم یه روز دوستم گفت این پسره از فلان دختر تو کلاس خوشش میاد منو اون دختره با هم مشکل داشتیم سعی میکرد با من اصلا خوب نباشه تا دختره از این خوشش بیاد💔💔💔💔💔💔💔 من دیگه غلط کنم تو صورت پسری نگاه کنم 😭

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷  شهید تهرانی مقدم دمت گرم🇮🇷

نه عزیزم من تا کسی مستقیما نخ نده به خودم نمیگیرماین واقعا نخ میدادحس میکنم میخواست مطمئن بشه من جذب ...

اووووه پس با یه آدم عقده ای طرفی عقده خواسته شدن از طرف دیگران و این‌پس بزنه

رل بزن تو تلگرام اینستا بگرد شاید ادم خوب و دلخواهتو پیدا کردی

چندتارو امتحان کردم اصلااا نمیشه باهاشون موند

رابطه جنسی ازم میخواستن که من نمیتونم اعتقاداتم اجازه نمیده