2777
2789
عنوان

یه پسره هی بهم نخ میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس من جفتمو چجوری پیدا کنمپس اینا که ازدواج کردند شوهرشونو چجوری پیدا کردندهیچکس دیگه سنتی ازدواج ...

به موقش پیدا میشه عجله نکن 

منم ۲۲سالمه شاید باورت نشه تاخالا پیشنهاد نداشتم ولی خواستگار سنتی داشتم که همرو رد کردم 

چند سالته مگه 

تو هم احتمالا مثل دختر عمومی 

اونم عید رفتیم شهرمون  یه پسره  فامیل بود سر عید با. باباش حرف زده بود عادی 

میگفت این با بابام حرف زده پس از من خوشش میاد 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

پسری خوشش بیاد میاد جلو بدون خجالتالکی توهم زدی اصلانخ هم میداد باید شخصیت دخترانگیت رو حفظ میکردی م ...

نترس عزیزم اون شخصیت خودشو خیلی این مدت پایین اورده

کلا شخصیت مغرور و از خودراضی داشت

منم چیزیم نشد خیالت راحت

هنوزم شخصیت خودمو دارم و ازش سرترم

حتی هنوز سرکار هم نرفته پس اصلا کیس مناسبی هم نبود

فقط چون ادم خوبی بود بهش رو دادم

بعدم دخترای الان هرکاری میکنند به خاطر شرایط جامعست و حق دارند

خودتونو با ما مقایسه نکنید لطفا

هیچی فک کردم تحت تاثیر بلوغ قرار گرفتی

نه عزیزم همسن تو هستم

شماهم اگه تا الان ازدواج نکرده بودی کارایی میکردی که بقیه فکر کنند عقلت کمه

من دارم برا تنها نموندن میجنگم امیدوارم هیچوقت درکش نکنی

ی سوال میشه بپرسم سن دوتامونم خیلی کمهپسر عموم گاهی اوقات بهم میگه که زشتم و فلاناما مثلا یجوری نگام ...

ی دوست پسر عادی دارم جاستتت دوست

رفتارش با دخترای اقوامم همینه

چهارشنبه سوری با اونا بیرون بود میگف انقد استرسداشتم واسشون اتفاقی نیوفته چون به من سپرده بودن مدام باید میگفتم نکنین نرین و فلان

کرده و تعصبی 

اگ بدونی چقدرررررررررررررررررررررررررررررررررر خوشگله 

ما باهم میشینیم به بقیع دخترا میگیم دافن

تهشم همش میگه نیلماه تو داف تری  

‌‌التماس دعا.

تو هم احتمالا مثل دختر عمومی اونم عید رفتیم شهرمون یه پسره فامیل بود سر عید با. باباش حرف زده بود ...

نه عزیزم پسره اومد بهم گفت اگه بابات میزاشت و منو قبول میکرد یه لحظه نمیزاستم رو زمین بمونی و حیفی

یا میگفت یه اسم برا بچم انتخاب کن

یا میگفت کاش دخترم شکل تو باشه

یا میگفت حتما دستپختت خیلی خوبه خوشبحال شوهرت

یا میگفت چقدر خوبه یه دختر مثل تو پیدا کنم زندگیمونو باهم بسازیم

حالا اینا حرفای معمولیه؟

نمیدونم والا

تو هم احتمالا مثل دختر عمومی اونم عید رفتیم شهرمون یه پسره فامیل بود سر عید با. باباش حرف زده بود ...

همش تو اینستا فیلم دختربچه هارو میفرستاد و مینوشت ارزوی هر پسری

بعد میگفتم ایشالله

میگفت نگو ایشالله فقط بله بگو😐

دقیقا عقده دارهبه خاطر خودم نمیگماولی توی حرفاش همش اصرار داشت بگه همه منو میخوان

خواهش میکنم از همه خانمها به این جور پسرها بها ندید خیلی وقیح و پررو شدن الان زن و مرد جای خودش رو توی جامعه از دست داده این از بین رفتن تعادل به نفع هیچ کس نیست 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

همش تو اینستا فیلم دختربچه هارو میفرستاد و مینوشت ارزوی هر پسریبعد میگفتم ایشاللهمیگفت نگو ایشالله ف ...

اهاا حق داری ولا  منم بودم اینجوری فک میکردم 

یا فکر کرده ساده شوخی کرده یا باهات راحت بودع 

یا دیونس

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم