2777
2789
عنوان

کارای ساده ای که نمیتونین انجام بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 49 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مثل بلبل انگلیسی حرف می زنم ولی این odd و even که همون زوج و فرده رو همیشه اشتباه می گم و یاد نم ...

منم یسری کلماتن که نمیفهممون

اما ادد و ایون از رو قیافشون انگار میشه تشخیص داد

ادد سه حرفه پس فرده

ایون چهار حرفه پس زوجه😂

این که بچگیم یادم بیارم اسم ها و افراد بعد دو سال فراموش می کنم گاهی فکر میکنم فراموشی حافظه دارم ولی خب چیزایی که برام اهمیت داره یادم میمونه حالا نمیدونم چرا

زندگی تمام شد دخترک یاد گرفت ارزوی بیجا نکند

منم یسری کلماتن که نمیفهمموناما ادد و ایون از رو قیافشون انگار میشه تشخیص دادادد سه حرفه پس فردهایون ...

یعنی همه ی شهر جمع شده به من یک رمزی یاد بده که من اینو یاد بگیرم. نشده تا الان. حالا اینم امتحان می کنم. مرسیییی

من مثل بلبل انگلیسی حرف می زنم ولی این odd و even که همون زوج و فرده رو همیشه اشتباه می گم و یاد نم ...

چجوری یاد گرفتی تو یه ماه چقدر میشه پیشرفت کرد چقدر باید زمان گذاشت

من بعضی امامارو اینجوریموقتی سمت چپ و راست رو میگن در نوشابه هم نمیتونم باز کنم

وای سمت چپ و راستم من بلد نیستیم باید دستمو حالت نوشتن بگیرم سریع تا بتونم تشخیص بدم

تابه دو طرفه بگیر عمرا وا بره

دارم  . یعنی درب تابه بسته باشه و با تابه برگردونم ؟   واااااااای  دیگه صد در صد می پاشه از هم 😂

وکیل هستم .  هر سوالی دارید بپرسید در حد توان علمیم پاسخگو هستم . یا در گروه تلگ  رام بپرسید .@vakil_s

من افراد رو نمی شناسم 

همیشه عروسی ها از مادرم می پرسم این کیه

یا اسم هاشون یادم نمی یاد و این خیلی بده توی جمع نمی شه حرف زد اونا دارن در مورد یکی حرف می زنن که تو نمی شناسیش

( اگه هم بگن به هم زود فراموش میکنم😂😑)

یعنی همه ی شهر جمع شده به من یک رمزی یاد بده که من اینو یاد بگیرم. نشده تا الان. حالا اینم امتحان می ...

ببخشیدانگلیسی رو چن سالگی یاد گرفتید 

و اینکه زبانکده رفتید یا کانون 

مجازی رفتید؟

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
بیشتر ببینید
من افراد رو نمی شناسم همیشه عروسی ها از مادرم می پرسم این کیهیا اسم هاشون یادم نمی یاد و این خیلی بد ...

وای من هیچوقت درس نمیشه هیچکس نمیشناسم مشکل خاصی هس یعنی البته چندسال طول می کشه فراموش کنم🥺