2777
2789

از یکی تو عمرم خوشم اومد برای اولین بار تو عمرم   تحقیرم کرد  حس عشق تجربه نکردم باز بهترین درس داشتم شاگرد اول کلاس بودم بخاطر شرایط خانواده سمی نتونستم برم دانشگاه خرج خانواده رو میدم  رشد شخصیتی نکردم  اونجور که باید باشم  خدا لعنتشون کنه  حالم بده خیلی هم بده

اگه یروز بچه دار شدی تمام تلاشتو بکن که اون دچار این مشکلات نشه

امیدوارم به زودی راه خودتو پیدا کنی

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
اگه یروز بچه دار شدی تمام تلاشتو بکن که اون دچار این مشکلات نشهامیدوارم به زودی راه خودتو پیدا کنی

قسم خوردم ازدواج نکنم قلبم قفله یکی دیگه رو بدبخت نمی‌کنم بچه هم نمیارم زجر بکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش میگم چه گناهی کردم بچه اینها شدم

من دارم تموم سعی ام رو میکنم رتبه ام عالی شه برم یه دانشگاه خوب و مستقل شم برای خودم زندگی کنم.. 

یه نصیحت خواهرانه به نظرم شما هم سعی کن جدا زندگی کنی به هر سختی که شده

از نطر من ۹۹ درصد آینده بچه به خانواده مربوطه من هم مثل شمام تقریبا ، خیلی بده که آینده کسی بخاطر دی ...

دوتا داداش بودن یکیش دکتر یکیش معتاد به دکتره گفتن چرا دکتر شدی گفته نگاه کردم به مامان بابام دیدم چقدر اعتیاد بدبختشون کرده سعی کردم شبیهشون نباشم به داداش معتادش میگن تو چرا معتاد شدی گفته مامان بابام معتاد بودن نگاه کردم به اونا معتاد شدم 

اتفاقا من میگم خانواده اندازه تار مو هم تو آینده آدم تاثیری ندارن(خودمم هم مامان بابام بیسوادن هم پیرن هم منطقمون با یه منطقه تو فیلمای نوید محمد زاده فرق نداره هم عقایدشون همونقدر چرته ولی خب)

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بیشتر ببینید