2777
2789
عنوان

بابام یه حرفی زد ترسوندم تا دیگه غلط کنم قهر کنم برا طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 6153 بازدید | 100 پست
متحجر نیستن شاید راست میگن تو ای جامعه گرگ یه زن تنها چطور زندگی کنه

این چه حرف و چه باوریه ؟ الان زنا خودشون مستقل و خود کفا هستن به بلوغ فکری رسیدن خوب و بدشونو تشخیص میدن خیلیا دارن تنها  زندگی میکنن حتی سفر اروپا میرن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این چه حرف و چه باوریه ؟ الان زنا خودشون مستقل و خود کفا هستن به بلوغ فکری رسیدن خوب و بدشونو تشخیص ...

همونام اینقدر گرفتاری و بدبختی دارن اینقدر میکشن از این و اون

خدایم برایم کافیست ❤

عزیزم مشکل شما و پدرتون اینه که سیاست ندارین حالا هر چقدرم ازین یارو بدتون میاد اون که اومده ملاقات بابات مدارا می کرد جلوی فامیل سان خودش حفظ می شد شما که می بینی اون اومده به احترام تو اومده ختم تو مدارا کن در حد یک چای آوردن بهش احترام میذاشتی آدم با دشمنش مدارا می کنه تا بتونه نرمش کنه باهاش مدارا کنین شما دستتون زیر سنگشه رضایت داداشتو که گرفتی بعد برو مهرتو بذار اجرا فعلا فقط مدارا کن تا رضایت داداشتو بگیری 

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 
عزیزم مشکل شما و پدرتون اینه که سیاست ندارین حالا هر چقدرم ازین یارو بدتون میاد اون که اومده ملاقات ...

دیگه مجبورم خواهر تحملش کنم چون بابام تهدیدم کرده برم قهر میکشم 

خدایم برایم کافیست ❤

این چه حرف و چه باوریه ؟ الان زنا خودشون مستقل و خود کفا هستن به بلوغ فکری رسیدن خوب و بدشونو تشخیص ...

درسته خانواده اسی خیای بسته هستن ظاهرا

عشق بازی کار فرهاد بودو وبس/ دل به شیرین داد و دیگر هیچ کس