2777
2789
عنوان

هرکس دنبال کار در منزله بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 66 پست
عکس کاراتو بزار موادی ک باید تهیه کنیم و آموزششم بگو عزیزم

گلم من از چین سفارش میدم ارزون میفته روم شما هم اگه کییو چین دارین بگو برات بیارن یا اینکه تهران عمده فروشاهم قیمت هاشون ارزونه

لطفا درخواست دوستی ندین🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بفرما گلم

من ۳۶سالمه و مجردم،فوق العاده ساکت و کم حرفم،یکبار چند سال پیش یه تست زدم،نزدیک اسکیزوئید بودم،چند روز پیشم تست زدم اختلال شخصیت اجتنابی در اومد،ارتباط اجتماعیم خیلی ضعیفه و ساکتم،سر همین موضوع ازدواجم جور نشده،حدود۴ساله با یک آقایی آشنا شدم،پارسال بله برون کردیم،خودش رو کنار کشید،نه اینکه بخواد بره،اما همش زمان میخواد وهردفعه یک چیزرو بهونه میکنه مثل شرایط کاری،مریضی،ماموریت،دانشگاه وفوت اقوام....بنظرتون چه مشکلی داره؟روش فکرکنم یا نه،۴۱سالشه

من خودم افسردگی و وسواس دارم

من ۳۶سالمه و مجردم،فوق العاده ساکت و کم حرفم،یکبار چند سال پیش یه تست زدم،نزدیک اسکیزوئید بودم،چند ر ...

ببین گلم اقایون تو سن و سال بالا یه خورده  از ازواج دکری میکنن علم نشون میده علتش اینه خانم ها هرچی سن بره بالا تر مشتاق تر برا روابط زناشویی میشن ولی آقایون میلشون کم میشه واسه همونه 

بهش توجه و کن و ابراز علاقه ولی زباد خودت نچسبون حرف دلتو بزن بهش ولی خودتو خورد نکن  این طبیعی هست تو این سن بترسه و همش بهانه بیاره ولی اگه شما کنارش هستی ببین هدف چیز دیگه ست ادامه نده باهاش 

لطفا درخواست دوستی ندین🙏
عزیزم بحث چیزی نیست ولی خیلی زمان بره آموزش هاش . من خودمم پیش این خانم آموزش دیدم آموزش هاشم جوری ...

پس چطوری یاد بگیرم و ب درآمد برسم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃