2777
2789

عروس اول شدن خیلی بده ینی 

من عادی میشم اونا نه😑

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

عروس اخریم دوتا جاری پیر داشتم ترکیدن وقتی من اومدم ولی خب بعضیا اصلا با جاری کوچیکه کار ندارن

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه اینجور نیست در همه موارد بعضی اوقات چون تازه عروس ها توج بیشتری دارن چون تازه عروس اولی ها یکم حساس میشن در غیر این صورت جاری خوب غنیمته

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

عروس اولیا خیلی بدجنس و حسود و خبیثن خدا از جاریام خصوصا دومی نگذره بستگی به ذات داره

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
اتفاقا عروس بزرگها همه پولها بالا میکشن بدبختی پدرشوهر ها وبی پولشون برا کوچیکاس

اتفاقا دقیقا برای ما برعکس شد ی قرون به ما نداد میگم ی قرون باورت نمیشه حتی پول خواننده که اون زمان مثلا هشتاد بود صد گرفت از شوهرم وقتی داماد وایساده بود همونجا ها،ولی برای کوچیکه سنگ تموم گذاشت آنقدر طلا گرفت پارسال ب پول الان و میلیارد فقط طلاشه

اتفاقا دقیقا برای ما برعکس شد ی قرون به ما نداد میگم ی قرون باورت نمیشه حتی پول خواننده که اون زمان ...

شانس و اینکه همسرت چجور آدمی باشه بستگی داره.

برا ما بی زبونه شوهرم

معمولا اینطوریه که به عروس جدید بیشتر توجه میشه بعد عروس های قبلی میگن ببین برای ما این برنامه ها نبود حالا عروس جدید را میذارن روی سر

اگرم یکی بین جاری ها خبرچین باشه که کلا همه خانواده ریخته به هم

من خودم شخصا باجاریم مشکلی ندارم اصلا چون نه میتونم بگم اون خوبه یابدبه من ارتباطی نداره اما خوانواده بایدکنترل کنن روابط رومثلامن جاریم تازه ازدواج کرده یه بچه داره من خیلی ذوق بچه شومیکنم عاشقشم یعنی اماچون دخترمن مشکل خاص هست بعدازنوازش هام اسپندپامیشن دودمیکنن ونمیدونم سریع منوازبچه دورمیکنن وبه بچم اصلا محل نمیزارن ..من برام مهم نیست امابچم خیلی ناراحت میشه مدام میگه که چرامحلم نمیزارن درعوض دعامیکنم خدادلشون روشن کنه وازتاریکی دلشون دورشن 

نه عزیزم همه بد نیستن 

بعدم شما عروس اولی سعی کن با خانواده ی شوهر خوب باشی که بعدا اون یکی اومد چاپلوسی نکنه شمارو خراب کنه

منم یه جاری بعد از خودم دارم هیچوقت اذیتش نکردم همیشه بهش احترام‌گذاشتم و دوسش دارم  

ولی خدا نگذره از جاری قبلیم 

روزگارمو سیاه کرد بلایی نبود سرم نیاره 

مریض شدم پنیک گرفتم هنوز بعد از ۱۳ سال در گیر بیماری ام