2777
2789

دزد از خونه چیزی بره و من یکم بعدش میفهمم خوابه ...

چیه😑😑😑😑😑

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
والا عزیزم یه نفر میگفتیه کار خوب کردی ک شیطون حرصش درومدهبا دیدن خواب بد میخواد اذیتت کنه و جبران ک ...

😳😂🙄 خاک تو سرش . آدمو از کرده اش پشیمون میکنه که😣 .

نمیدونم واقعا دلیلش چیه . ولی خواب قشنگن ندارم دیگه . روزاش سخت شبام ترس😣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😳😂🙄 خاک تو سرش . آدمو از کرده اش پشیمون میکنه که😣 .نمیدونم واقعا دلیلش چیه . ولی خواب قشنگن ندار ...

😄😄ن تو ادامه بده

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
اینو هر کی گفته خواسته بقیه رو ترغیب کنه خوبی کنن . نمیدونم واقعا دلیلش چیه؟!

بعنوان کسی که از همون بچگی و ۵ ۶ سالگی تا خود الان هر شب خوابای بد میبینم بنظرم یا استرس دارین در طول شب یا از شب مبترسین

چون بلخره استرسای روزتون توی ناخوداگاهتون اثر میذاره

من خودم خیلی استرس ندارم ولی از همون بچکیم تا الان از شب و موجوداتش میترسم و پتو رو همیشه میکشم سرم و میمیرمو زنده میشم تا بخوابم

بعنوان کسی که از همون بچگی و ۵ ۶ سالگی تا خود الان هر شب خوابای بد میبینم بنظرم یا استرس دارین در طو ...

درسته نظر خودمم اضطراب و استرس هس متاسفانه😣😑

استرس و فکر دارین؟ اگه ادم توی روز اعصابش آروم باشهشبم خوابش آرومه‌من شبام هر شب کابوس. چون روزام خی ...

آره دقیقا😑😑😑 معلوم نیس کی این همه استرس تموم میشه😑😑😑