2777
2789
عنوان

کی فوبیا دکتر رفتن داره یا فوبیای بیماری بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 65 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مثل منی خدا شفا بده مارو بیماری روحی خیلی بده

خیلیی. شما دارو اینا خوردی؟ 

من ببین تا وقتی جسمم چیزیش نشه روحمم اوکیه خدا نیاره جاییم درد بگیره خودمو هلاک میکنممم چقدر فکرو خیال میاد تو ذهنم که جرئت نمیکنم دکترم برم همینطوری با دردم هم جسمم و بیشتر روحم عذاب میکشیم.

برام صلوات میفرستین
خیلیی. شما دارو اینا خوردی؟ من ببین تا وقتی جسمم چیزیش نشه روحمم اوکیه خدا نیاره جاییم درد بگیره خود ...

سلام عزیزم منم دقیقا مثل شمام من نمیدونم واقعا باید چیکار کنیم دردای جسمی هم بیشتر از استرس میاد شاید اصلا درد نیست و خیال ماست قبل عید یه سرما خوردم که انگار سر درد هم گرفته بودم انقد به چیزای بد فک کردم تا وقتی که ذهنم رفت سمت چیز دیگه کلا دیگه سر درد نداشتم و هزار تا چیز این مدلی دیگه

منم اوایل میرفتم دیگه نمیرم واقعا نمیتونم منم

شما دلیل خاصی داره؟ منو ده سال پیش خدا لعنت کنه یه دکتر تشخیص اشتباه داد بقدری ترسیدممم از همون موقع فوبیای عکس و ازمایش و این چیزا گرفتم اسمش میاد دلم میریزه هر دفعه هم رفتم به اجبار رفتم

برام صلوات میفرستین
خیلیی. شما دارو اینا خوردی؟ من ببین تا وقتی جسمم چیزیش نشه روحمم اوکیه خدا نیاره جاییم درد بگیره خود ...

منم همینجوری ام سه ساله دارم زجر میکشم

توبه گرگ مرگ نیست....                                            گرگی که توبه کند گرگ نیست.... 

شما دلیل خاصی داره؟ منو ده سال پیش خدا لعنت کنه یه دکتر تشخیص اشتباه داد بقدری ترسیدممم از همون موقع ...

دقیقا واس منم همینطوری شد سال ۹۵ یا ۹۶ بود ماه رمضون حالم بد شد چون روزه بودم رفتم یه دکتر انقد چیزای بد گفت بعدش رفتم نوار مغز ،ازمایش ،.ام آر ای و تو این روند نفسم بالا اومد خوشبختانه دکتر گفت چیزی نیست ولی خب من بعدش هم فوبیای بیماری و دکتر رفتن گرفتم انقدی که هر چی میشه به بدترین فک میکنم.

استارتر عزیز

من یک آدم کاملا سالم بودم ، ترس از هیچ بیماری نداشتم

۸ سال قبل یه باصطلاح دکتر خدا خیر نداده ، تشخیص احمقانه ای داد و من بعد سی تی و آزمایش و کوفت و زهرمار شدم یه آدم دیگه

کوچکترین علامتی در خودم یا خانواده ام منو بشدت روانی میکرد

استرس

اضطراب

لرزش بدن

چه شبها که تا صبح بیدار بودم و بدنم میلرزید

اوایل از جواب فقط ترس داشتم از دکتر رفتن نمیترسیدم

الان دیگه از دم مرکز درمانی هم رد میشم رومو برمیگردونم بسکه میترسم

بالای ۱۴ تا روانپزشک و مشاوره رفتم

نهایتا یه دکتر خوبی بهم آسنترا داد و پوکساید

و من ۲ سال خوردم

تا ۹۰ درصد خوب شدم ، بعد سر خود رها کردم

تمام علائم برگشت

الان دوباره دارم دارو میخورم ولی فعلا نتیجه ی خاصی نداده

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
بیشتر ببینید
دقیقا واس منم همینطوری شد سال ۹۵ یا ۹۶ بود ماه رمضون حالم بد شد چون روزه بودم رفتم یه دکتر انقد چیزا ...

خب پس مثل منی. من علاوه به خودم پسرم اینارو هم ازمایش و دکتر بردنی کلا استرس میکشممم

برام صلوات میفرستین
استارتر عزیزمن یک آدم کاملا سالم بودم ، ترس از هیچ بیماری نداشتم۸ سال قبل یه باصطلاح دکتر خدا خیر ند ...

عزیزم منم آسنترا خوردم علائمای جسمیم خوب شد ولی ترس از دکتر رفتنم خوب نشده  منم بالا توضیح دادم که دکتر خیر ندیده تشخیص اشتباه داد من پاهام داشت میلرزید از اون موقع من اینجوریم دوازده سال پیش

برام صلوات میفرستین
عزیزم منم آسنترا خوردم علائمای جسمیم خوب شد ولی ترس از دکتر رفتنم خوب نشده منم بالا توضیح دادم که د ...

به نظرم بیاید تلگرام یه گروه بزنیم اینجوری به هم دلداری میدیم