2777
2789

دوتا بارداری و زیمان گذروندم. زایمان‌ها بسیااااااار سخت بودن ، تنها بودم شهر غریب، شوهرم همراه نبود... و کلا حتی یک سر سوزن خاطرات خوب ندارم از اون دوران. 

حالا تاپیک خانمای باردار میبینم مو به تنم سیخ میشه و‌تعجب میکنم چطور تنهایی اینقدر دوام آوردم...‌ خیییلی خیییلی تنها بودم... 

خیلی سخته تنهایی

حالا من با ماهیت بارداری و زایمان مشکلی ندارم

من ترسم از بعدشه

هیکلت بهم میریزه

ریزش مو میگیری

متابولیسم بدنت پایینه وزن کم نمیکنی

من مث کابوسه برام چون ب شدت هیکلم واسم مهمه

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید

منم سر دخترم یسری شوهرم انقد بد زدش از دماغم ی عالمه خون اومد لحظه اوش مشت دستم پر خون شد..بعدشم ک اصلا تو نگه داشتنش کمکم نکرد اصلا

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این وسطه دوست قدیمیم که شهر پدرم زندگی میکنه پیام داد که بارداره... واقعا به زوووور ظاهری تبریک گفتم و الکی ذوق کردم که خوشحال بشه. یه جوری برام تلخ و ترسناک شده که فکر میکنم بارداری و زایمان بدترین اتفاقات دنیان

خیلی سخته تنهاییحالا من با ماهیت بارداری و زایمان مشکلی ندارممن ترسم از بعدشههیکلت بهم میریزهریزش مو ...

اتفاقا من اصلا هیکلم به هم نمیریزه. بلافاصله سر سه چهارماه برمیگردم به حالت اول. من تنهایی بعدش و سختی زایمان و درک نکردن شوهرم برام آزاردهنده بود

اتفاقا من اصلا هیکلم به هم نمیریزه. بلافاصله سر سه چهارماه برمیگردم به حالت اول. من تنهایی بعدش و سخ ...

خیلی خوبه ک اینجور

من مجردم البته ، شایدم هیکلم خراب نشه چون مامانمم نشد

اما اینکه کمک دست نداشته باشی و شوهرتم مث خرس بخوابه خیلی سخته بزرگترین درد واسه ی زن اینه

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید
خیلی خوبه ک اینجورمن مجردم البته ، شایدم هیکلم خراب نشه چون مامانمم نشداما اینکه کمک دست نداشته باشی ...

کاشکی فقط مث خرس می‌خوابید ، از دعوا و‌خیانت و کتک و از هیییچ نامردی فروگذار نکرد.... هعییی

کاشکی فقط مث خرس می‌خوابید ، از دعوا و‌خیانت و کتک و از هیییچ نامردی فروگذار نکرد.... هعییی

😔😔😔چطوری میتونن انقدررررررررر نامرد باشن چطوری؟

بیشتر ببینید
هستن کسایی که باردار میشن بدون بچه برمیگردن. چرا هیچ مادر بارداری بخاطر سلامت بچش شاکر خدا نیس؟ کاش ...

الان که بخاطر وجود بچه‌هام شاکرم ، فقط خاطرات تلخ اون‌دوران نذاشت هیچ لذتی ازش یادم بمونه. 

عزیزم درکت میکنم. ان‌شاءالله خدا ایندفعه یه بچه سالم و صالح بهت هدیه میده.

هستن کسایی که باردار میشن بدون بچه برمیگردن. چرا هیچ مادر بارداری بخاطر سلامت بچش شاکر خدا نیس؟ کاش ...

البته بهت بگم منم بارداری اولم سقط شد و دردسر زیادی کشیدم. بعد یه‌مدت طولانی خدا خواست و بهم داد دوباره ، 

اما خب تنهایی و همسرم زهرم کردن لذتشو. به خصوص خیانتش و کتکاش... الان بچه‌ها بزرگ شدن ولی درد اون روزها هنوز تازه ست برام

الان که بخاطر وجود بچه‌هام شاکرم ، فقط خاطرات تلخ اون‌دوران نذاشت هیچ لذتی ازش یادم بمونه. عزیزم درک ...

خدا بچه هاتو حفظ کنه برات. میدونم سختت هست اما خودتو بخاطرش تلخ نکن. چون در مقابل نعمتی که داری هیچه

من تو ماه های اخر از دست دادم. بعد از دو سال انتظار. 

الان دیگه چیزی نمیخوام.میدونم این دنیا چیزی نداره که من بخوام همش فانی هس. 

خدا بچه هاتو حفظ کنه برات. میدونم سختت هست اما خودتو بخاطرش تلخ نکن. چون در مقابل نعمتی که داری هیچه ...

قربونت برم عزیزم. امیدوارم خدا خودش یا یه بچه سالم و صالح بهت بده ، یا اگر نمی‌خواد بده صبر‌و قرار ببشتر بهت بده. ان‌شاءالله خودش کمکت کنه دلت آروم تر بشه. واقعا درکت میکنم شرایط سختیه... منم این دوران رو‌گذروندم. ان‌شاءالله خدا‌ناامیدت نمیکنه