2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علوم تربیتی هستم راضی 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من دانشگاه اصلا که نرفتم و فکرشم مزخرفه برام

۱۷ سالگی ترک تحصیل کردم 

بعد از زایمان و کلی خستگی و بچه داری

زدم تو کار شغل آزاد

دانشگاه و درس خوندن فق وقت تلف کردنه برا آدم

رشتم تجربی بود

توجه توجه برای اونایی که ازم شغلم بارم و کارمو میپرسین شغلمو نپرسین توجه توجه برای اونایی که بهم تیکه میندازین توهین میکنین نفرین میکنید حرفاتون به چوچ.....ول  گربه های داخل حیاطم توجه توجه برای کسایی که در باره زندگی من نظر میدن گ.........وه خوری نکنید که به  پشم شوهرمم حساب نمیکنم حرفاتونو((به وقت گایید.....ن همه مخب....را و خایه... مالا))✅️((به وقت روزی که اف.....غانی هارو بندازیم بیرون))

بیشتر ببینید

من روانشناسی خوندم واقعا همش هزینه کارگاه و‌خاک‌خوری خیلی اذیت شدم .با اینکه اواخردکتری هستم هنوز درآمد خوبی ندارم .به نظرم رشته ای برو اینهمه هزینه کارگاه و خاک‌خوری و آموزش خارج از دانشگاه نداشته باشه