2777
2789
عنوان

لعنت خدا بر اون مردی که

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 51 پست
سلام اسی من تایپیکای آخرتو خوندم برای همچین آدمی حتی نباید برینی پس فردا به وسیله همون بچه میزارت تو ...

اره درسته

ولی نمیخوام باز عجولانه تصمیم بگیرم.

البته داداشم میگفت اولویت مهریه اس.یعنی باید بگیرم ازش.

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

اره درستهولی نمیخوام باز عجولانه تصمیم بگیرم.البته داداشم میگفت اولویت مهریه اس.یعنی باید بگیرم ازش.

پس چی مهریه تم بگیر حتما من هرکی دوروبرم جدا شده دختره بخت بهتری نصیبش شده هم ظاهری هم مالی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس چی مهریه تم بگیر حتما من هرکی دوروبرم جدا شده دختره بخت بهتری نصیبش شده هم ظاهری هم مالی

میگه داداشام آشنا دارن،که یعنی به من مهریه نده.

خونه و ماشین و زمین داره.  به نظرت از ۱۱۴تا سکه قانون چقدشو تایید میکنه؟ البته حقوقش کمه.

یعنی میگم مبلغه دارایش به اندازه سکه های مهریه ی منه🤣

خب نمیتونستی یه دوره بزاری برای نامزدی؟برای شناخت بیشتر

نه بابام اجازه نممیداد،ییا عققدد  ییاا هیچچی

کیبوورد ییا ال سی  دی  گگووشیمم خراببهه،،اینجورری میننویسسه.ییکی دو روزه  دیدم  اینججددری ششد گوششی.

میگه داداشام آشنا دارن،که یعنی به من مهریه نده.خونه و ماشین و زمین داره. به نظرت از ۱۱۴تا سکه قانون ...

نمیدونم دقیقا فکر کنم زیر ۱۱۴ همه رو باید بده با قسط بندی 

ولی وقتی خونه و ماشین داره میتونه بفروشه بده پولتو حداقل نصفشو بگیر و خیلی ببخشید برین به هیکل خودشو خانوادش 

دفعه بعدم با دقت ی اتنخاب عالی کن چششون درآد😏

خب نمیتونستی یه دوره بزاری برای نامزدی؟برای شناخت بیشتر

حتی از خواستگارام خواهرش گفتم برن تو پارک صحبت کنن،میگفت من  و مادر دختر خانم هم باشیم،بابام قبول نکرد و بد برخورد کرد.

ببین دختر خاله من بعداز دوسال زندگی جدا شد یه پسر اومد خواستگاریش هم قیافه پسره هم اوضاع مالیش از قبلی سرتره انقدرم پسره دوسش داره دور سرش میگرده 

البته اون خیلییییی مراقب بود بچه نکاره واسش وگرنه کارش گیر میشد

نه بابام اجازه نممیداد،ییا عققدد ییاا هیچچیکیبوورد ییا ال سی دی گگووشیمم خراببهه،،اینجورری میننوی ...

خب پس ایراد از خودتون بوده منتها از پدرتون

بهر حال الان باید محکم برخورد کنید و ترس رو از خودتون دور کنید 

🧔اقا هستم
حتی از خواستگارام خواهرش گفتم برن تو پارک صحبت کنن،میگفت من و مادر دختر خانم هم باشیم،بابام قبول نک ...

چی بگم والا 

ولی هستند زنهایی که با برخورد جدی و مناسب پادشاهی میکنن تو خونه شوهر 

🧔اقا هستم
خب پس ایراد از خودتون بوده منتها از پدرتونبهر حال الان باید محکم برخورد کنید و ترس رو از خودتون دور ...

اشکال نداره،مردی که واسه ۵۰ یا ۱۰۰ هزار تومن خسیسه،یه شلوار تو خونه بخوام بخرم سالی یه دونه،تو بازار کلی فحش و ناساز به خودم و خانوادم میده،وقتی مهریه بده میفهمه نباید اینجوری برخورد میکرد،و نباید دهن بین میبود.پول همیشه ارزش خودشو داره،هرچند بعضیا آدما بی ارزشن.

چی بگم والا ولی هستند زنهایی که با برخورد جدی و مناسب پادشاهی میکنن تو خونه شوهر

ما چون وضع مالیمون زیر صفره،باید زجر بکشیم و تحقیر بشیم،تهمت بزنن بهمون،مقایسه بشیم،منت بزارم سرمون.

اشکال نداره،مردی که واسه ۵۰ یا ۱۰۰ هزار تومن خسیسه،یه شلوار تو خونه بخوام بخرم سالی یه دونه،تو بازار ...

بازم یه جا شانس اوردی که ادم مظلوم و بی زبونی نیستی که از حقت بگذری

به جدایی فکر نکن و نترس و با جدیت خواسته هاتو بگو ولی اخر سر درست نشد اقدام کن 

بهتر از شکنجه ساعتی هست

🧔اقا هستم