2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خیلی

288 بازدید | 22 پست

ی غمی ته گلومه انگاری ی بغضی دارم ی حالتی ام که قابل توصیف نیست اصلا 

حتا دلم نمی‌خواد پاشم نمازمو بخونم فقط میگم دراز بکشم حتا دلم نمی‌خواد گریه کنم درین حد

دو کاربر تو ی اکانت❣️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه اتفاقی افتاده

بابام ماشینش خراب شده یقرون ته جیبش نیست اعصبانیتشو سر ما خالی می‌کنه یطرف معتادها یطرف روانیه

از یطرفم داداشم ی پسر خیلی عنی درومده ازش سیگار می‌کشه دزدی می‌کنه ابرومونو برده کلا 

از یطرفم چشم انتظار ی پیامی ام پیام نمی‌ده🥲

دو کاربر تو ی اکانت❣️
بحث نماز که کار شیطونه عشقم لعنت بهش بفرست پاشو بهترم میشی در کنارش شاید قبل پریودی یا پریودیته؟

پریود که باید بشم اونم هست ولی مشکلات زندگیمم کم چیزی نیست

دو کاربر تو ی اکانت❣️
بابام ماشینش خراب شده یقرون ته جیبش نیست اعصبانیتشو سر ما خالی می‌کنه یطرف معتادها یطرف روانیهاز یطر ...

پدرت به چی اعتیاد داره؟شاید مال همونه

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

بابام ماشینش خراب شده یقرون ته جیبش نیست اعصبانیتشو سر ما خالی می‌کنه یطرف معتادها یطرف روانیهاز یطر ...

بهت پیام میده

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..
همه مشکل خودشون براشون بزرگترین مشکله عزیزممیگذره همش غصه نخور

باورکن که نمیدونی دردایی که میکشم چیه 

دلم میخواد ی شیشه پر عرق بخورم برم تو حالت مستی و سرخوشی دلم میخواد خودمو بدم به ی آبی ببره فقط 

دو کاربر تو ی اکانت❣️