2777
2789
عنوان

اونای که بچه کوچیک دارید نرید مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 4938 بازدید | 142 پست

من اگه مهمون با بچه کوچک قرار باشه بیاد، تمام دکوری و وسایل دم دست شکستنی را جمع می کنم. یک جعبه کوچک پر از اسباب بازی هم میارم که مشغول باشند. مهمون ها هم البته خودشون رعایت می کنند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته من مخالف بچه آوردن  تو مهمونی نیستم  ولی خواهشا تورو خدا یکم  مراقب بچه هاتون باشین  الان خواهرای من هر کدوم ۳تا بچه دارن وقتی میان خونه ام ۱۰تا بچه میشن  خیلی اذیت میکنن تا یه چیزی به خواهرم میگم که بچه ها تون اذیت میکنن ناراحت میشن بهشون بر میخوره   خداییش  بعد رفتنشون انگار بمب اتم ترکیده تو خونه ام  الانم  امسال همه رو باهم دعوت نکردم  گفتم تک تک بیاین  دیگه حوصله ندارم 

کسی که بچه داره بچش نره عروسیکسی که بچه داره مهمونی نرهکسی که بچه داره نفس نکشه😐

اینجور آدمها عقده ایین بخدا پس فردا بچه خودشون از همع بچه ها بی ادب تر و شیطونتر میشه همه ما هم طرف باید نازشون بکشه وگرنه بهشون برمیخوره!!

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
اینجور آدمها عقده ایین بخدا پس فردا بچه خودشون از همع بچه ها بی ادب تر و شیطونتر میشه همه ما هم طرف ...

چه ربطی داره بچه هاتون ادب ندارن مقصر مایم

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

لابد خونواده ی شوهرت بودن که با این غیظ و غضب آرزوی مرگشونو داری

منم‌با ول کردن بچه ها تو مهمونی و تذکر ندادن بهشون خیلی مخالفم

واقعا هم فکر میکنم کسی که نمیتونه بچشو کنترل کنه نباید مردم رو آزار بده

ولی دیگه شمام خیلی شدیده عکس العملتون

You Only Live Once

چه حرفا میزنی اسمش بچه ست منم مهمون اومد خونم با بچه هاش خونم رو ترکوندن اما خوب بچه ست دیگه نمیشه زد تو دهنش رو خودت کار کن

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم