من اگه مهمون با بچه کوچک قرار باشه بیاد، تمام دکوری و وسایل دم دست شکستنی را جمع می کنم. یک جعبه کوچک پر از اسباب بازی هم میارم که مشغول باشند. مهمون ها هم البته خودشون رعایت می کنند.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
البته من مخالف بچه آوردن تو مهمونی نیستم ولی خواهشا تورو خدا یکم مراقب بچه هاتون باشین الان خواهرای من هر کدوم ۳تا بچه دارن وقتی میان خونه ام ۱۰تا بچه میشن خیلی اذیت میکنن تا یه چیزی به خواهرم میگم که بچه ها تون اذیت میکنن ناراحت میشن بهشون بر میخوره خداییش بعد رفتنشون انگار بمب اتم ترکیده تو خونه ام الانم امسال همه رو باهم دعوت نکردم گفتم تک تک بیاین دیگه حوصله ندارم
کسی که بچه داره بچش نره عروسیکسی که بچه داره مهمونی نرهکسی که بچه داره نفس نکشه😐
اینجور آدمها عقده ایین بخدا پس فردا بچه خودشون از همع بچه ها بی ادب تر و شیطونتر میشه همه ما هم طرف باید نازشون بکشه وگرنه بهشون برمیخوره!!
عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند. خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست