2777
2789
عنوان

اونای که بچه کوچیک دارید نرید مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 4947 بازدید | 142 پست

واقعا یه عده از کل پروسه فرزند‌پروری فقط پس انداختنش رو یاد گرفتن. فکر کردن اینجا جنگله بچه خودش تربیت میشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بیشتر ببینید

ولمون کن توروخدا از دست شماها هیچکس نباید جایی بره از بس همه نکته سنج و بی حوصله شدن مهمون اومد خونمون ۵ ساالشه تمام شیرینی ها رو ریخت دستاش مالید همه جا خب بچه هست کلی با بچه هام بازی کردن ولی 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولمون کن توروخدا از دست شماها هیچکس نباید جایی بره از بس همه نکته سنج و بی حوصله شدن مهمون اومد خونم ...

خوب نرید وقتی کسی دلش نیست

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

وااای چقد بد دلی واقعا ، حالا هرچقدرم گند بزنن دلت میاد بگی خبر مرگشون؟!

تذکر میدادی بهشون ، میگفتی ببخشیدا من یکمی حساسم !

خودت هم قطعا بچه نداری وگرنه به بچه مردم نمیگفتی خبر مرگش!

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
منم خودم ریلکسم

تو خونه خودتون ریلکس باشید خونه مردم بچه هاتونو کنترل کنید 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
ولمون کن توروخدا از دست شماها هیچکس نباید جایی بره از بس همه نکته سنج و بی حوصله شدن مهمون اومد خونم ...

کسی که بچه داره بچش نره عروسی

کسی که بچه داره مهمونی نره

کسی که بچه داره نفس نکشه😐

وااای چقد بد دلی واقعا ، حالا هرچقدرم گند بزنن دلت میاد بگی خبر مرگشون؟!

تذکر میدادی بهشون ، میگفتی ببخشیدا من یکمی حساسم !

خودت هم قطعا بچه نداری وگرنه به بچه مردم نمیگفتی خبر مرگش!

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

حرف دل من واقعا 

بچش سه سالشه یدونه به بچه نمیگه فلان کارو‌نکن یه بچه ی لوس تربیت کرده که کسی بگه بالاچشمت ابروعه جیغ میزنه گوشت کر میشه 

میاد خونم در یخچال و فریزر رو دائم باز میکنه در کابینت ها رو باز میکنه وسایلشو میریزه بیرون و میره به لباسشویی به لامپ به تلفن به همه چی کار داره یه دونه کیک یا بیسکوییت یک ساعت تو دستش میمونه تا همه جا به گند کشیده بشه آب میخوره بقیشو میریزه زمین سفره پهن میشه میاد همه چیو بهم میزنه 

تا یکی میگه بچه باید از یکی حساب ببره مادره میپره به طرف که نهههه بچه ی من از هیچ کی ترسی نداره کار خودشو میکنه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰