2777
2789
عنوان

حرفای بدی به نامزدم زدم

266 بازدید | 27 پست

نامزدم کلا شغلش چیزی دیگست ولی نوازندگی هم دوست داره و بعضی وقتا با گروه شون میرن اجرا حالا یا کافه یا عروسی

معمولا عروسیا زن و مرد جدان ولی چند شب پیش که رفت مختلط بود استوری هاشون رو که دیدم یه عده دختر جلوش می رقصیدن خیلی حالم بد شد بهش گفتم تو اصلا معیار من برا ازدواج نیستی بهتره بیشتر از این ادامه ندیم 

حق داشتم؟

نمیدونم.اینچیزا بستگی به ارزش ها و اعتقادات خوده شخص  داره

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه

چون مطلع بودی از شغل دومش

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

نمیدانم اطلاعی ندارم اعتقادات متفاوته 

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

حق داری؛ معیار و ملاک هاتون حتماً هم مهمه برای ادامه زندگی مشترک و دوام و خوشبختیتون؛ ولی موقع عصبانیت یا دلخوریمون، یکم تنها باشیم، یکم فکر کنیم، و بعدش قاطعانه  امّا مهربون راجع به مسائلمون گفتگو کنیم. آرزوی خوشبختی و حال خوب✨🤍🤝🏻

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻✨🤍                الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من+✨سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕🕊»خدایا شکرت«🤍  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744

بیشتر ببینید
بجای پاک کردن صورت مسئله حل کردنش بهتر نیست؟؟اون چی گفت

وقتی به این کار علاقه داره نمیتونم بگم نرو که

خودش میگه اگه تو بگی نمیرم ولی نمیتونم باعث شم از علاقه اش دور شه

درآمد شون خوبه دلش نمیاد نره میگه بیشتر به خاطر پولش میرم 

وقتی به این کار علاقه داره نمیتونم بگم نرو کهخودش میگه اگه تو بگی نمیرم ولی نمیتونم باعث شم از علاقه ...

من نمیگم بگو نره

میگم راجبش حرف بزنید حلش کنید بلاخره کنار میاید باهم

مسخرست آدم سر اینجور چیزا بخواد رابطشو خراب کنه اگه بغیر این مشکلی نیست

حیفه عزیزم