2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نیازی به باور نیس برا خالی کردن دل خودم نوشتم

سلام عزیزم

این خیلی وحشتناکه که بااین شرایط داری زندگی میکنی و نتومستی هم ازش بگذری

نمیشه بری درمانگر؟ شاید اول روانپزشک لازم باشه بری بعد روانشناس

برای اینه که خدا گفته از رگ گردن بهت نزدیکترم بعد تو واسطه می‌ذاری برگرد از این ببعد از خودش بخواه د ...

شما میری دکتر چرا؟ مگه شفا دست خدا نیست؟ 

چون خدا واسطه هارو قرار داره

خداوند ایه ۳۵ مائده فرمودن ابْتَغُوا إِلَيْهِ الْوَسيلَةَ

و در جای جای قرآن گفتن از خدا و پیامبر اطاعت کنیداز اولی الامر اطاعت کنید

حالا برین بررسی کنین اطاعت از پیامبر و اولی الامر چیه

یک جمله از قرآن نمیشه گرفت کلا قرآن گذاشت کنار، تمامی قرآن کنار هم مسیر رندگی نشون میده

دو سال پیش دو تا از این اکیپ های کله گنده و متصل که هر دو تو شهرداری بانک یا نظامی بودن سر یه مسئله ای بحث شون میشه

یکی شون میگه ۱۰۰ملیون میدم دوست دختر فلانی رو بیارید واسم.اونا ام میان دختره رو گول میزنن میبرن چت مست همه بهش تجاوز میکنن 

دختره خوشگل بود ولی خب از اون دخترا بود که همه جا تیک و تاک داشت

این وسط یه پسره عاشقش میشه تو یه نگاه و همونجا تو جمع میگه دختره رو ولش کنید شما واسه یه شب میخاید من واسه زندگی میخام 

(پسره خوشگل و خوشتیپ و خانواده با اصالت و درست حسابی و سرشناس و به شدت وضع مالی خوب و بهترین موقعیت ها واسه ازدواج داشت)

دختره که شدید مسته و هیچی نمیفهمه رو بر میداره میبره خونشون.شماره دختره رو بر میداره

چند روز بعد زنگ میزنه بهش و میگه بیا بیرون ببینمت

دختره رو میبینه و داستانو واسش تعریف میکنه و پیشنهاد ازدواج میده بهش

دختره از شرایط بد زندگیش میگه که تو خونه چقدر اذیتش میکنن تعریف میکنه پسره دلش میسوزه واسه این که کمکش کنه خونه جدا واسش میخره بعدش هم ماشین و خرج ماهانه اش رو میدا

آخر سر بعد اینکه دختره کلی ام طاقچه بالا و شرایط گذاشت واسه پسره و پسره ام کلی دنبالش دویید

چند ماهه که عقد کردن و خیلی زندگی خوبی دارن

به نظرم واقعا قشنگ بود💖🫠

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

باز خوبه بعد تجاوز امد خواستگاریت و....بازم با وجدان بوده

یعنی باور کردین 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بیشتر ببینید

یکی از اقوام همسرم وضع مالیش معمولی رو به بده ، پدرش ایناهم با سن و سال بالا وضع مالی خوبی ندارن

بعد پسره یه دختر از خانواده خیلی سطح بالا و تحصیل کرده گرفته دختره هم خوشگله هم فوق پولدار خیلی خیلی پولدارن به حدی پولدار که اصلا یه چیزای خاص و لاکچری ازشون میشنوی اقا پسر اوایل خیلی پز میداد خیلی خودشو سطح بالا میگرفت فکر میکرد خودشم پولدار شده دیگه همه بدبخت بیچارن جلو این 😑

ولی الان خانم اصلا اعتباری به شوهره نمیده توی همه کاراش اصلا راضی بودن یا نبودن شوهرش به چپشه یه کارایی میکنه که شاید هر مردی باشه ناراحت بشه اما این خانم کار خودشو میکنه 

خلاصه به نظرم ادم باید با هم سطح خودش ازدواج کنه هیچ برتری و ... ایجاد نشه 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بیشتر ببینید