2777
2789
اگه دوست داری درخواست دوستی بفرست عزیزم حداقل گوش شنوایی واس رنجهات باشم💞

دلم خیلی شکسته عزیزم... 😔

"اگر یادتان بود و باران گرفت
دعایی به حال بیابان کنید!

اگر عشق بارید و دل خیس گشت
شفاعت زما بی نصیبان کنید!"

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولدار ک خب ملاک دخترای اینجام همه پوله . چنتایی موفق به زدن مخ پولداره شده بعضیام نشدن . ولی باسواد بی سواد چیز عجیبی نیس !! در کل بیسواد ک وجود نداره . اگه منظورت چنتا کلاس بیشتر بود ک خب بازم چیز خاص و تعجبی نبود ! چون سواد عقل و شعور آدمو زیاد نمیکنه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
کارش چیه ؟

باشگاه داره مربی باشگاه

فقط 39 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

مدیر شرکتمون 

پسره چهره بانمک تو دلبرو خیلی خیلی مهربون فوق العاده مایه دار در حد رئیس جمهور پول داره 

دختره ۵ سال ازش بزرگتره 

وضعیت خانوادگی معمولی 

چهره در حدی زشته که نگم برات 

دیگه مخم نمیکشه "

دکتر دندانپزشک با دستیارش چند مورد دیرم .

خانم دکتر با منشی اش که از نظر قیافه مرد انقدر وحشتناک بود که آدم میدید می‌ترسید.  

خودم که با یه آدم سطح پایین  ازدواج کردم البته خانوادش پایین هستن خودش تحصیل کرده هست ولی سطح فرهنگ خانوادمون بهم نمیخورن .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
من هیچی نفسم. فقط وفقط از خدا خواستم گفتم خدایا خودت یکی رو بدون واسطه برام بفرست یکی که چشماش پاک ب ...

شما دلتون پاکه برای منم لطفا دعا کنید امسال ازدواج کنم 😞 

چندساله هزار بار نذر و نیاز کردم، ائمه را صدا زدم ولی جواب نگرفتم 😔

اسمم مریم 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
مبدونی من یشب با بابام رفتیم جایی خونه ی یه آقا سیدی که پیرمرد پیرزن بودن خب بقول خودم خدمت به خلق ا ...

چندتا پیامتون رو خوندم تعجب میکنم 

اینکه ائمه راحت باشما حرف میزنن از شما تشکر میکنن پیام میدن بهتون 

منکر این مسایل نیستم ولی با این فراوونی و تعدد که می فرمایید حتی علماء ما چنین ادعایی نداشتن  زندگی ایت الله بهجت رو هم ببینید که کمترین کارشون علاوه بر تقوای فوق العاهده خوندن  هروزه  زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام بوده  چنین ادعاهایی از مکالمه مستقیم ائمه وپیامهاشون ابراز نکردن 

اونوقت میسازید؟ ما خودمون مذهبیم اما خانواده شوهرم فرا مذهبین جوری که برادر شوهرم منو میبینه فرار می ...

اره الحمدلله خودمون ک خیلی خوشبختیم

چون من قبل ازدواج خیلی مذهبی شدم و یکی عین خودم میخواستم دیگه

و کاملا شبیه خانواده شوهرمم

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

بیشتر ببینید
خوش به حالتون منم چندین ساله تغییر رویه دادم با خانواده کمی و کلا با همه اطرافیان و فامیل زمین تا آس ...

منم اصلا فکرش نمیکردم

میگفتم خب چجوری ادم خیلی مومن میاد از خانواده بدون حجاب ک حتی نمازم ندارن زن میگیره

ب یه مذهبی ساده راضی بودم

اما یهو همه مجتهد و ...

فقط خودت رو دربست بسپار ب خدا و بگو راضیم ب رضا خودت

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

بیشتر ببینید
خب، جز عجیبها به حساب نمیاید، چون شما و همسرت هم عقیده هستید. خوشبخت بمونید ❤

اینکه پدر مادرم خدابیامرز نماز هم حتی نداشتن و از روحانیت بیزاااااار بودن و الان پدرشوهرم و هفت نسلشون و تممممام فک و فامیلشون عالِم و مجتهد و عمامه ب سر هستن عجیبه دیگه😁

میدونی تو همه بچگی من مذهبی بودم و نمازم ترک نمیشد از ۹سالگی حتی و راه دین خیلی برام جذاب بود

وقتی تو تی وی روحانی میدیدیم صدا زیاد میکردم با دقت گوش میکردم

یبار مامانم گف ایشالللللللا یکی از همینا گیرت بیاد انقد مشتاقشونی

ب حالت نفرین گفت نفرینش گرفت😁

بیشتر ببینید

ازدواج خودم…

همیشه ی پسر باباپولداااااار  میخاستم  یا همسطح خودم یا از خودم بالاتررر

همه پسرای رفیقای بابامم خاستگارم بودن باز میگقتم پولدارترررهم میاااد

ترجیحا تک فرزندهم میخاستم یا حدقلش ی پسردخترداشته باشه

خودم ی داداش کوچولو دارم

خلاصه دوس داشتم پدرشوهر مادرشوهرم جوان باشن مث مامان بابای حودم

……..

دقیقا برعکس شوهرکردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خواست و اراده خودمم بود یهویی کور شدم

از ته دلم راضی نیستم اخلاقش خوب نیست چون خانواده خوبی نداشته و ندارع کلا بزرگتر یالاسرش نیست

نمیدونم یه دختر چادری بی آرایش اینجوری ام

همکار منم مثل شما یه دختر چادری بی ارایشه بعد چهره شما رو نمیدونم ولی اون چهرش اصلا خوب نیست فقط من نیستم بگم بقیه هم نظرشونه... ولی یه ازدواجی کرده شوهرش از همه لحاظ ازش سرتره چه شغل تحصیلات خانواده قیافه....

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند.