2777
2789
دختر داییم قشنگ بود شوهرش کوتوله و زشت پاهشم رو مبل نشسته بود زمین نمیرسید.روز عقدش گریه میکردن بعضی ...

لابد خیلی پولدار بوده که زنش شده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله... ولی تو همون روزهای اول نگرفتن حاجت رو دیدم...

منم هروقت با ناامیدی خوندم 

بی جواب موندم

هروقت امیدوارم بودم

دستم پر شد

فقط یه بار دیگه هم اینبار با هزار امید بخون

انشالله روا میشه

حالا با هر نذری

تو ایتا یه کانالی عضوم خاطرات خواستگاری میذارهبعد چند ماه پیش یه خبری شده بود که قرار بود رهبر تهران ...

منم عضوام 🤣

سلام دوستای خوبم ..امیدوارم امسال سال ارزوهاتون باشه 🤲🏼🌷...خدا جونم من دیگ خسته شدم از بس صدات زدم .ساکت مشینم تا خودتت دس بکار بشی ....میکن ب زمان بندی خدا شک نکن .خدا جونم زمانش گذشته ها حواست نیس 🤕

بیشتر ببینید
اره جالبترین ازدواج مال خودم بود طرف خلاف کار بود اکسمم بود پولدارم بود فامیلمم بود و با تجاوز کر ...

زنگ بزنید ۱۱۰بیاد .خلاف داریم تاخلاف حداقل تو گرونی ندزدید مال حروم بچه تو شکم هم حروم....میکنه خدا به راه راست بیارتتون.

عشق زبان و ورزش و خانواده  
وای خدا خیلی باید سخت بوده اخه چجور روزی ۴۰ تا خوندی چن ساعت طول کشید؟..بنظرم یه مدت دعا نکن و بیخیا ...

آره، سخت بود... خیلی سخت... ولی وقتی هیچ راهی برات نمونده جز چنگ زدن به دعا، زمانش دیگه مهم نیست، حتی اگه ساعت‌ها طول بکشه...

بیخیال دعا بشم؟ کاش می‌شد... کاش می‌تونستم، ولی نمی‌شه... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

ی دختره بود ببخشید خراب عالم 

یعنی این دیگه پسری تو فامیل و صد پشت غریب نبود تو بغلش نرفته باشه 

قیافه کریح زشت صورت پر چاله چوله 

یعنی داغون ب معنای کلمه 

ینفر اومد خواستگاریش پسره پولدار خوش قیافه همه چی تموم 

عروسی گرفته بود واسه دختره فقط رویایی 

یعنی روز عروسی اینا دهن همه باز مونده بود 

اخه مگه میشه 🙄🙄🙄🙄🙄

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه